MattDetailing Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgadzam się z tym co pisał Misior1993, obecnie do pracy używam DA Rupesa i jestem zadowolony, fakt że trzeba moim zdaniem trochę dłużej pracować niż na rotacji ale zbiera 100% rys i nie hologramuje, narazie nie narzekam na DA, tylko dalej szuka jakiś dobrych padów bo te pady z rupesa to są...
hans-h2 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2016 Witam, mam pytanko, czy talerz oporowy z lhr15 mark II pasuje do lhr21 mark II, jesli tak to czy maszyna lhr21 dziala z nim prawidlowo? Z góry dziekuje z odpowiedz i pozdrawiam.
luca-lukasz Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2016 Też własnie szukam jakiś padów do Rupesa 15 Mark II. testowałem ostatnio pady NAT i tragedia, maszyna cały czas się zatrzymuje i słabo zbierają. Co proponujecie do testów?
mrowa607 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2017 Czy można kupić i zmienić talerz oporowy bo mam rupesa 21 mark II i najwieksze pady polerskie i chciałbym mieć możliwość zmiany na mniejszą średnice
bienek Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2017 Można. Jeżeli chcecie dobre pady do LHR 21 czy 15 to kupcie sobie Lake country orbital HD. Są mega wytrzymałe i idealnie się nadają do tych maszynek.
mrowa607 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2017 Ceny padów Lake Country Orbital HD są mniej więcej takie same jak dedykowane pady Rupesa więc jeśli są bardziej wytrzymałe to trzeba sprawdzić jak będzie się pracowalo na tych padach.
uwe21 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2017 Mam Rupes 15 mark2 i przedstawiciel Rupesa powiedzial zebym uzywal padòw z dziurkami w srodku...
Rekomendowane odpowiedzi