Jump to content

Recommended Posts

Posted

Panowie jako iż korekty w moim przypadku dają tylko lustro a nie wracają koloru(baza zblakła pod klarem-czerwony) potrzebuję czegoś co maksymalnie przyciemni mi lakier i nie przyciągnie całego kurzu z okolicy.W co iść ?

Autobalm,soft 99 i blackfire dają świetne lustro ale nie przyciemniają.

Trwałość ze 2 tyg mile widziana ale liczy się głównie przyciemnienie-SG MD odpada bo kurz łapie strasznie

Posted
Gyeon Cure ? :o

QD z Kwarcem...Myślisz że da rady? Mam Blackfire Crystal seal i QD do tego i nie przyciemnia choć lustro po tym świetne ale to polimer :song::good:

Dodane po 2 minutach 18 sekundach:

Ma_rcin, chodzi ci o Wolfganga?

Posted

W testach Eidos pisał że i Cure i ATS NGPS po nałożeniu go na Blackfire WD AFPP nie zrobiło wow.Czyli teoretycznie można domniemywać że BF dobrze przyciemnił. Miał ktoś z nim styczność?

Posted

Megs mirror glaze 7 + pinnacle souveran.

P.s tylko nie wiem jak z tym kurzem bo nie zwracalem na to uwagi..poprostu mylem auto :mrgreen:

Posted

Haha też myje 2 razy na tydzien ale jak siada kuż na tym czerwonym to wygląda choćby jeszcze bladszy