damianeuro Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2017 Zamawiałem ze sklepu internetowego to może w transporcie cos się z nimi stało. Napisałem PW
Moderator Domel Opublikowano 14 Maja 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2017 Zamawiałem ze sklepu internetowego to może w transporcie cos się z nimi stało. Napisałem PW Good Stuff to PROFI firma. Mialem pomylone atomizery z tymi z FunkyWitch. GS ekspresowo wysłało mi nowe. Serdeczne dzięki - profesjonalne podejście. Warto robić interesy z taka firmą i kupować ich produkty.
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 15 Maja 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2017 Zamawiałem ze sklepu internetowego to może w transporcie cos się z nimi stało. Napisałem PW Wysłane Zamawiałem ze sklepu internetowego to może w transporcie cos się z nimi stało. Napisałem PW Good Stuff to PROFI firma. Mialem pomylone atomizery z tymi z FunkyWitch. GS ekspresowo wysłało mi nowe. Serdeczne dzięki - profesjonalne podejście. Warto robić interesy z taka firmą i kupować ich produkty.
damianeuro Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2017 Wysłane Przyszły pokrywki kurierem. Nowe zamykają się super szczelnie Firma Good Stuff stanęła na wysokości zadania więc polecam każdemu
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2017 [ref]damianeuro[/ref], No to świetnie ,że wszystko działa
Piter80 Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2018 Posiadam to wiadro.Na myjni byłem i nic się w aucie nie rozlało,więc super.
Rekomendowane odpowiedzi