Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witajcie, jako nowy użytkownik Mondeo MK3 zgłaszam się do was z zapytanie.

Posiadam zestaw Colourlock SKÓRY GŁADKIE - SOFT czy mogę go zastosować do elementów skórzanych (?) użytych w moim wozidle?

Dodatkowo będę chciał ogarnąć elementy typu kierownica, mieszek, podłokietnik itp.

2d27yjd.jpg

Pytanie dla osób które "pracowały" z tym samochodem, czy materiał użyty na tych elementach to skórka czy inny pseudo skórzany materiał.

Dzięki ;)

Posted

Miałem MK3 tyle że z dokładaną (osobiście) skórą ale bez boczków , więc tej kwestii nie poruszam . Za to fotele były w dobrej jakościowo skórze tyle ze był to przed lift nie wiem jak sytuacja wygląda po lifcie .

Co do softa , jeżeli skora jest za puszczona to będzie ci ciężko to wyprowadzić na "forumowe standardy"

Posted

Pajko, dzięki za info. Skórka nie jest zapuszczona, po prostu chce ją odświeżyć ;)

Mam pytanie, nie miałeś przypadkiem innych odcieni boczków drzwi a foteli? można prosić o foto?

Posted

Jeśli nie wiesz czy to skóra, to spróbuj gdzieś w rogu, niewidocznym miejscu, od spodu troszkę ją odchylić i zobaczysz od drugiej strony czy to zwykły skaj czy mizdra skóry :)

Posted

pawelkoralus, ja miałem dokładaną skórę , boczków nie zdążyłem wyrwać bo zmieniłem auto więc w tej kwestii nie pomogę