pawelkoralus Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2016 Witajcie, jako nowy użytkownik Mondeo MK3 zgłaszam się do was z zapytanie. Posiadam zestaw Colourlock SKÓRY GŁADKIE - SOFT czy mogę go zastosować do elementów skórzanych (?) użytych w moim wozidle? Dodatkowo będę chciał ogarnąć elementy typu kierownica, mieszek, podłokietnik itp. Pytanie dla osób które "pracowały" z tym samochodem, czy materiał użyty na tych elementach to skórka czy inny pseudo skórzany materiał. Dzięki
Pajko Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2016 Miałem MK3 tyle że z dokładaną (osobiście) skórą ale bez boczków , więc tej kwestii nie poruszam . Za to fotele były w dobrej jakościowo skórze tyle ze był to przed lift nie wiem jak sytuacja wygląda po lifcie . Co do softa , jeżeli skora jest za puszczona to będzie ci ciężko to wyprowadzić na "forumowe standardy"
pawelkoralus Opublikowano 14 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2016 Pajko, dzięki za info. Skórka nie jest zapuszczona, po prostu chce ją odświeżyć Mam pytanie, nie miałeś przypadkiem innych odcieni boczków drzwi a foteli? można prosić o foto?
Maacul Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2016 Jeśli nie wiesz czy to skóra, to spróbuj gdzieś w rogu, niewidocznym miejscu, od spodu troszkę ją odchylić i zobaczysz od drugiej strony czy to zwykły skaj czy mizdra skóry
Pajko Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2016 pawelkoralus, ja miałem dokładaną skórę , boczków nie zdążyłem wyrwać bo zmieniłem auto więc w tej kwestii nie pomogę
Rekomendowane odpowiedzi