e36ace Posted May 9, 2016 Report Share Posted May 9, 2016 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek89 Posted May 9, 2016 Report Share Posted May 9, 2016 Z 1 litra 501 litrów i taki efekt? Można psikać bez zastanowienia Kupuję zawsze się przyda dla znajomych nie wtajemniczonych głęboko w temat autokosmetyki Link to comment Share on other sites More sharing options...
e36ace Posted May 9, 2016 Author Report Share Posted May 9, 2016 tak to rozcieńczenie jest na fotkach powyżej Link to comment Share on other sites More sharing options...
cannonn Posted May 9, 2016 Report Share Posted May 9, 2016 Próbowałeś mniejszym rozcieńczeniem na jakimś kawałku jaki da efekt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
e36ace Posted May 9, 2016 Author Report Share Posted May 9, 2016 Próbowałeś mniejszym rozcieńczeniem na jakimś kawałku jaki da efekt? nie próbowałem ale mogę masz na myśli czy dodaje połysku tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cannonn Posted May 10, 2016 Report Share Posted May 10, 2016 Ogólnie czy wzmocni się jakiś efekt. Połysk, zrzut wody czy kropelki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
e36ace Posted May 10, 2016 Author Report Share Posted May 10, 2016 Produkt generalnie został stworzony do szybkiego osuszania nie zabezpieczonego auta i robi to bardzo dobrze. Zwiększając stężenie i chcąc osiągnąć lepszy efekt zmuszeni jesteśmy działać fibrą a to już rozmija się z celem tego produktu. Carchem w swojej ofercie ma kilka innych produktów znacznie poprawiających wygląd i zrzut wody. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek Posted May 10, 2016 Report Share Posted May 10, 2016 Dzięki za test W ostatnim czasie pojawiło się sporo takich produktych, ja bez Irisia od Unique już nie wyobrażam sobie mycia. Jego rozrabia się 1:10, ale kropelki i wygląd są na naprawdę dobrym poziomie. Jak pachnie Carchem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
e36ace Posted May 10, 2016 Author Report Share Posted May 10, 2016 Dla mnie ten produkt to zbawienie, robię czasem znajomym auta bez lsp i żeby osuszyć większe kombi potrzebne mi są 3 flufki. Co do zapachu to rozrobiony na pewno nie pachnie bo jest go tyle co kot napłakał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cannonn Posted May 10, 2016 Report Share Posted May 10, 2016 Tylko mi nie chodzi o stężenie typu 1:5 czy 1:10, a np zamiast 1:500 zrobić 1:250 czy jest lepszy efekt No chyba że przy takim rozrobieniu już wymagane jest przetarcie, więc faktycznie nie ma sensu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
e36ace Posted May 10, 2016 Author Report Share Posted May 10, 2016 dobry efekt poprawiający połysk uzyskuje się stężeniem zalecanym przez producenta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dannyy88 Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 Niceee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacha8 Posted May 15, 2016 Report Share Posted May 15, 2016 Znajdzie to zastosowanie przy nawoskowanym samochodzie? Nie naruszy to albo nie osłabi wosku? Mam problem z twardą wodą, a ten produkt mógłby mi dosyć pomóc. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
e36ace Posted May 15, 2016 Author Report Share Posted May 15, 2016 ilość dodana do wody na pewno nie narobi szkody powłoce woskowej, ponadto można wlać kilka ml do wody z szamponem i myć takim roztworem Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazor Posted September 7, 2018 Report Share Posted September 7, 2018 Dzięki temu oszczędzimy czas na nakladanie tego specyfiku na lakier i docieranie go mikrofibrą? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts