kamil_rosen Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2016 Długi, elastyczny, wytrzymały wąż który nie rysuje za bardzo lakieru, powleczony jakąś gumą. Musi być mocny i mieć przynajmniej z dwie końcówki do odkurzania, jakąś płaską, wąską i szerszą No i jaka waga/wymiary? Jednak to jest dość mocne utrudnienie zawsze gdy odkurzacz jest duży i ciężki:)
maran11 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2016 Opcja zamocowania węża z ssawką do odkurzacza, aby nie musiała się pałętać po ziemi i przy okazji rysować/niszczyć.
ppwash Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2016 Skoro będzie to dedykowany odkurzacz to może warto zaopatrzyć go w zestaw ssawek do samochodu? ( Mała turboszczotka, wąskie ssawki etc. ). Podrzucicie jakieś rysunki ?
zmorka Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2016 Obawiam się,że dwa patyki to będzie mało biorąc pod uwagę stawiane wymagania, ale może będzie warto
-patrick- Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2016 Obawiam się,że dwa patyki to będzie mało biorąc pod uwagę stawiane wymagania, ale może będzie warto nie ma ideałów i tutaj na pewno też nie wszystko z "życzeń" uda się zaadoptować więc mam nadzieję, że cena pozostanie przyziemna (granice 1 tyś zł.) gdyby udało się zrobić "tylko" to co zostało opisane w pierwszym poście w przyzwoitej jakości i podanej orientacyjnej cenie to byłoby i tak extra
Błaszu Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Wyjdzie z tego kopia Flexa vc 21 czy mi się zdaje?
Dimmu Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Do tego wszystkiego co wcześniej było zróbcie sterowanie w rączce i biorę
dBone Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 VC21 to odkurzacz sucho\mokro. Ten nowy o którym rozmawiamy ma mieć jeszcze funkcje prania jak rozumiem z 1 posta, czyli według mnie zbiorniki na wodę czystą\brudną, rurkę i dysze do środka piorącego itd. Bardziej taki George z funkcją nadmuchu mi z tego wychodzi niż stricte kopia Flexa.
-patrick- Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 VC21 to odkurzacz sucho\mokro. Ten nowy o którym rozmawiamy ma mieć jeszcze funkcje prania jak rozumiem z 1 posta, czyli według mnie zbiorniki na wodę czystą\brudną, rurkę i dysze do środka piorącego itd. Bardziej taki George z funkcją nadmuchu mi z tego wychodzi niż stricte kopia Flexa. podobnie to odbieram. ciekawe tylko na kiedy przewidywana jest premiera
Błaszu Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 VC21 to odkurzacz sucho\mokro. Ten nowy o którym rozmawiamy ma mieć jeszcze funkcje prania jak rozumiem z 1 posta, czyli według mnie zbiorniki na wodę czystą\brudną, rurkę i dysze do środka piorącego itd. Bardziej taki George z funkcją nadmuchu mi z tego wychodzi niż stricte kopia Flexa. Fakt. Umknęło mi to...
dBone Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Jeśli utrzymają cenę na tym poziomie o którym pisali to będzie na prawdę kozak sprzęt! I oby jak najszybciej go wypuścili, chętnie wezmę go do zabawy w swoje łapki.
dBone Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2016 A nie da rady pożyczyć do testów takiego prototypu? Pewnie paru z nas chętnych by się znalazło..
-patrick- Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Testujemy prototyp:) napierajcie!
maran11 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Miło wiedzieć, że już bliżej niż dalej. Czekam na dalsze informacje oraz produkt końcowy.
Błaszu Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Już prototyp? w takim razie prace nad nowym odkurzaczem są już w zaawansowanym stadium. Oby tak dalej!
dBone Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Trzeba odłożyć trochę forsy w takim razie..
wilk30 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 można prosić o fotkę tego protka??
radek4359 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Też jestem ciekaw ) dajcie foto )
valdo85 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Ja również dołączam do grona zainteresowanych. Dajcie tylko znać, czy planujecie go wypuścić przed wakacjami czy raczej po? Bo nie wiem jak ustawić budżet i jaki wyjazd planować
gacuus Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Jeśli mogę dodać swoje 3 grosze to dla mnie przede wszystkim moc ssania. Mam zwykły odkurzacz nifriska i tak jak ssie to jest masakra. Piasek i cały syf z dywaników wyciąga pięknie i szybko nie trzeba się mordować godzinę z odkurzaniem Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
dBone Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Mam zwykły odkurzacz nifriska i tak jak ssie to jest masakra. Piasek i cały syf z dywaników wyciąga pięknie i szybko nie trzeba się mordować godzinę z odkurzaniem. Jaki model, moc, podciśnienie? Wcale nie trzeba się mordować, szczotka i wyczesujesz to co mocniej siedzi. Jak piasek wyjdzie z pomiędzy włókien wykładziny to odkurzacz bez problemu go wciągnie. Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka
poorboy Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2016 W razie czego mamy w ofercie odkurzacze robione na zamówienie na dwóch turbinach 2x1450W , podciśnienie 40kpa, przepływ powietrza - 136l/sec
dBone Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Ale cena pewnie też mocna.. Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka
gacuus Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Mam takie coś nie wiem jakie ciśnienie ale naprawdę jestem zadowolony pracuje na komisie i domem żonę i umordowane auta z Włoch pięknie odkurza z całego syfu. Tylko ze to zwykły odkurzacz. Jeśli będzie ciekawa cena Napewno się skuszę na pioracy ale siebie do domu Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi