Dystrybutor e36ace Posted February 13, 2016 Dystrybutor Report Share Posted February 13, 2016 Witam. Jestem w trakcie testu wosku Mad Cow Purity. Postanowiłem podzielić się swoimi spostrzeżeniami z racji tego że kilka osób mnie pytało o siuwaksy tej marki. Na tapetę wziąłem bodaj flagowy wosk spod znaku krowy. Obiektem testu jest moja malutka, potanowiłem ją pogłaskać w przeddzień walentynek Dobra dość głupot. Opis ze strony dystrybutora: Poświęciliśmy wiele pracy i wysiłku na udoskonalenie receptury, dlatego teraz dzięki Purity możesz liczyć na: wysoką czystość produktu w oparciu o najlepsze i najczystsze składniki, bogaty połysk, najlepszą długotrwałą ochronę i fantastyczne kropelki. Kokosowa nuta zapachowa uprzyjemnia pracę, choć ta i tak jest łatwa, gdyż wosk smaruje się jak masło, można go stosować ręcznie lub z pomocą aplikatorów. Polerowanie wyciągnie właściwości refleksyjne lakieru. Malutka w trakcie mycia cleaner wypracowany maszynowo maska przedzielona w celu sprawdzenia czy wosk przyciemnia lakier Trochę kropelek Podsumowując: Wosk o ładnym zapachu kokosowym, mega oleisty co sprawia że woskowanie to sama frajda nie ważne czy smarujemy dłońmi czy aplikatorem. Docieranie łatwe szybkie i przyjemne. Look . Lakieru nie przyciemnia stąd brak fotki po zdjęciu taśmy. Kropelki ładne, kształtne. Trwałość wosku będzie sprawdzana. Opis producenta wkleiłem na samym końcu i dopiero po napisaniu moich wypocin go przeczytałem - nie kłamią Cena no cóż niska nie jest ale moim zdaniem warto. Dziękuję za uwagę. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bielutomek Posted January 19, 2019 Report Share Posted January 19, 2019 @e36ace Żyjesz jeszcze? Wydajny jest ten gad? oleisty na tyle, ze wystarczy przyłożyć aplikator i można miziać lakier? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts