Jump to content

Mad Cow Purity

e36ace

Recommended Posts

• Dystrybutor

Witam. Jestem w trakcie testu wosku Mad Cow Purity. Postanowiłem podzielić się swoimi spostrzeżeniami z racji tego że kilka osób mnie pytało o siuwaksy tej marki.

Na tapetę wziąłem bodaj flagowy wosk spod znaku krowy. Obiektem testu jest moja malutka, potanowiłem ją pogłaskać w przeddzień walentynek :D

Dobra dość głupot.

Opis ze strony dystrybutora:

Poświęciliśmy wiele pracy i wysiłku na udoskonalenie receptury, dlatego teraz dzięki Purity możesz liczyć na:

wysoką czystość produktu w oparciu o najlepsze i najczystsze składniki,

bogaty połysk,

najlepszą długotrwałą ochronę

i fantastyczne kropelki.

Kokosowa nuta zapachowa uprzyjemnia pracę, choć ta i tak jest łatwa, gdyż wosk smaruje się jak masło,

można go stosować ręcznie lub z pomocą aplikatorów. Polerowanie wyciągnie właściwości refleksyjne lakieru.

Malutka w trakcie mycia

ne6mnp.jpg

vinus3.jpg

cleaner wypracowany maszynowo

1zyy5s.jpg

muwhee.jpg

4lr8kg.jpg

maska przedzielona w celu sprawdzenia czy wosk przyciemnia lakier

9hunfc.jpg

2lvlbo8.jpg

27yvmyq.jpg

dysjdu.jpg

1jsug1.jpg

303bpjd.jpg

9kq83a.jpg

24dii3n.jpg

Trochę kropelek

29nht35.jpg

165940.jpg

rsgf2h.jpg

168xuo4.jpg

33bcwn7.jpg

Podsumowując:

Wosk o ładnym zapachu kokosowym, mega oleisty co sprawia że woskowanie to sama frajda nie ważne czy smarujemy dłońmi czy aplikatorem. Docieranie łatwe szybkie i przyjemne. Look :-] . Lakieru nie przyciemnia stąd brak fotki po zdjęciu taśmy. Kropelki ładne, kształtne. Trwałość wosku będzie sprawdzana.

Opis producenta wkleiłem na samym końcu i dopiero po napisaniu moich wypocin go przeczytałem - nie kłamią :D

Cena no cóż niska nie jest ale moim zdaniem warto.

Dziękuję za uwagę. :ad:

• Okay 1

• 2 years later...