Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cześć, muszę wyprostować i pomalować proszkowo komplet letnich felg, w związku z czym potrzebuję namiar na dobry i niedrogi warsztat tym się zajmujący w Poznaniu lub najbliższej okolicy. Wszelkie opinie, namiary mile widziane, również te kogo unikać. :dontknow:

Posted

Unikaj Łysego na Bukowskiej (zaraz obok stacji shell) taki z niego gagatek ze zawsze wszystkie felgi krzywe, ale jak podjechałem do znajomego to powiedział ze felgi proste i wszystko git. Za komplet malowanie i prostowanie 3 sztuk chciał 800zł za 16 alu!:o

• 1 year later...
Posted

Konrad, ja jeden komplet felg robiłem u Kotlickich w Pile. 650zł za 17" ;)

Posted

Ja ostatecznie zrobiłem koła na Morasku: http://www.felgipoznan.pl, drugi sezon teraz jeżdżą i jest wszystko super. Za komplet 17 z prostowaniem i malowaniem systemowym (shadow chrom, dopłata) wyszło ~900 cebulionów. Zdążyłem już kilku znajomych tam skierować i każdy jak na razie bardzo zadowolony, więc ze spokojnym sumieniem polecam. :good:

Posted

Zdecydowanie również mogę polecić chłopaków z Moraska, kilka kompletów już dla nas zrobili i brak zastrzeżeń. :good: