Muti Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2011 To co Panowie,może już jakoś wstępnie się umówimy na jakiegoś spota za np 2tygodnie w weekend??Może pogoda dopisze?? Bo trzeba coś robić,wymieniać doświadczenia,poznać się
jorgus Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2011 Ja jestem chętny jak co to wal śmiało z terminem bo mogę mieć służbę w wekend jak co to gg 8220344 jestem prawie zawsze, jak nie pracuje ,ale zawsze odczytam info i odpowiem
Afi Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2011 Ja co prawda do matury się szykuje ale jakiś weekend raz można na taki szczytny cel zarwać ;]
Piciosz Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2011 Południe niech się umawia, bo północ jeszcze w śnie zimowym ale przy okazji jakiejś wycieczki nad morze z waszych stron Gorzów chętnie zrobi spocik
Muti Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2011 Afi, ty się tu maturą nie wykręcaj,bo jak pójdziesz na studia to zobaczysz co to znaczy nauka Zobaczymy jaka pogoda będzie i coś wymyślimy..Jak będzie się zapowiadało słoneczko to wtedy spota
Afi Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2011 Ale wstępnie można już ustalić chociaż miejsce spotkania - jakiś duży parking, a najlepiej teren wokół myjni bezdotykowej. Jakieś propozycje?
Muti Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2011 Hmm no to jeżeli ma być myjnia w pobliżu i duży parking to albo pod Tesco,albo Intermarche na batorego,albo na jędrzychowie..W sumie najspokojniej jest na jędrzychowie i tam można z boku coś sobie popróbować...Tak tylko głośno myśle Arsenał do bagażnika i coś się wymodzi
LUKAS103 Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 Jak już ustalicie miejsce i termin to napiszcie tutaj. Może też mi się uda wpaść
jorgus Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 może ,może , może jak nie chcecie to nie piszcie wątku, ja sobotę mam wolna więc mogę podjechać, to juz trzecie forum gdzie prubuje zrobic spot w lubuskiem, niewiem czy tu mieszkają tacy dziwni ludzie czy co ale prędzej sie spotkam z kolesiami z bielska-bialej niż z tubylcami, niewiem czym to jest spowodowane ale to prawda, ani z klubu reno ani z seicento nikt nie chce się spotkać, czy to snobizm czy co innego -powiedzcie bo region jest martwy chyba tylko vw-eje sie spotykaja tu preznie
Muti Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 może ,może , może jak nie chcecie to nie piszcie wątku, ja sobotę mam wolna więc mogę podjechać, to juz trzecie forum gdzie prubuje zrobic spot w lubuskiem, niewiem czy tu mieszkają tacy dziwni ludzie czy co ale prędzej sie spotkam z kolesiami z bielska-bialej niż z tubylcami, niewiem czym to jest spowodowane ale to prawda, ani z klubu reno ani z seicento nikt nie chce się spotkać, czy to snobizm czy co innego -powiedzcie bo region jest martwy chyba tylko vw-eje sie spotykaja tu preznie Dobra to zarządzam spotkanie w sobotę o 18 w McDonaldzie w Zielonej Górze. Wpisywać sie na liste i kopiować dalej: 1.Muti 2jorgus ... Następne spotkanie zrobimy jak będzie cieplej i będzie można coś porobic,bo narazie warunki nie sprzyjają.Poznamy się,pogadamy,spijemy kawe.. P.S. Zapowiada się słoneczny weekend,ale mroźny,także autka sie nie pobrudzą) Mat
Swiety Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 hmmm no dobrze wiedziec Moze uda mi sie wpasc ale nic nie obiecuje. A moje auto brudne od tygodnia
Afi Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 1.Muti 2.jorgus 3.Afi 4... A co się będę ;]
Muti Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 No dalej panowie,co tak bez życia...Mobilizować się i przyjeżdzać!! Może kolega stormsystem będzie chętny to byśmy mieli miejscówke na spota
jorgus Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 Muti można by zadzwonić właśnie do Rafała i pewnie jak nie będzie miał dużo pracy to zgodził by się na jakąś małą nasiadówkę
Muti Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 Muti można by zadzwonić właśnie do Rafała i pewnie jak nie będzie miał dużo pracy to zgodził by się na jakąś małą nasiadówkę Ja jestem w Poznaniu i bede dopiero w piatek w nocy,także jorgus może podjedż do Rafała i pogadaj..
Muti Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 No to co Panowie?? Jutro 18.Stoliki półokrągłe po prawej,znak rozpoznawczy niebieski MF eurow na stole. Do zobaczenia i liczę na obecność
Afi Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 Muti, jeśli dobrze zrozumiałem to będzie to Mc'Donalds koło tego wielkiego ronda u was? Osoba, która przybędzie pierwsza, jest zobowiązana do dokonania wstępnej korekty blatu
Muti Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 Tak tak MC koło castoramy Możesz zabrac arsenał to sobie wypolerujesz stół
jorgus Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 Muti z przykrością muszę powiedzieć że dostałem zlecenie i jadę do Lubinia jutro, wrócę około 23, więc lipa ze spotkania, a rozmawiałem z Rafałem jest chętny na spotkanie ale za parę tygodni- zbyt dużo spraw do załatwienia a zbyt mało wolnego czasu, myślę że sam wejdzie tu i skrzyknie nas do siebie na pogaduchy i może to będzie już w nowej siedzibie
Muti Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 Afi,to w takim razie bez sensu,zebys lecial z zar specjalnie... SPOT ODWOLANY...
Swiety Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2011 Szkoda ze sie nie udalo. Jako tester daje swoje clio bo jest po prosu załamany stanem lakieru 4 letnie auto z NRD i wygląda masakra. Rafal mial okazje widzieć clio ale chyba nie patrzyl na lakier.
Muti Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2011 Swiety, jak chcesz żebyśmy na spocie coś pokombinowali z clio to załatw miejsce gdzie bedzie można coś porobić To zobaczymy co w trawie piszczy
Swiety Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2011 Bede prosił Rafla o ocenie lakieru i co z nim zrobić. Spróbuje jutro skontaktować sie z nim telefonicznie. Tym bardziej ze codziennie mam do niego po drodze. Trasa Czerwieńsk- Zielona
Muti Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2011 Spoko Jak coś to ja też się bawię polerką to możemy coś na spocie porobić
Rekomendowane odpowiedzi