Jump to content

101 napraw o czyszczeniu skórzanych tapicerek.

Recommended Posts

Posted

Kurcze , a już myślałem że będą znów jaja i prowadzący będzie mył skórę pianką do piekarnika, czy czymś w tym stylu ;)

Posted

Czyli wygląda na to ze wzieli sobie do serca serie komentarzy którą rozpocząłem na ich fanpage'u ta temat pokazanej przez nich "profesjonalnej polerki" i do odcinka o czyszczeniu skórzanej tapicerki zaprosili kogoś kto sie na tym zna :good:

Posted

Nie wyświetla mi sie ten film :(

Dodane po 53 minutach 56 sekundach:

Na 2ch kompach nic nie chodzi - conajwyżej widze zdjęcie Pana w Mercedesie S ze szmatką wrrr. Juz się nawet zarejestrowałem na tvn i nadal nic

Posted

No szlak mnie trafi no ale nie działa - nie dość że sie wczytuje strasznie długo to nie mam jak właczyc 1?!?!

• 2 weeks later...
  • 5 months later...
Posted

Czar pryśnie jak człowiekowi który nie ma o detailingu zielonego pojęcia , powiedzą cene zestawu :D

Jak powiesz że dajesz za wosk 200 zł to patrzą na Ciebie jak na wariata i tu będzie podobnie :mrgreen:

Posted

Żeby tylko 200 :D a powiedz ile rzeczy robisz przed woskiem, że masz osobne do felg, do szyb, do wnętrza, do skóry, 3 płyny do szyb, 4 "pasty" do plastikow i osobny środek do mycia opon to już w ogóle

Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka

Posted

Gdzie można obejrzeć ? :roll:

Jak jestem w domu to nagrywam odcinki ale jak jestem w delegacji wypadało by obejrzec :) Ma ktoś stronkę ?

Posted
To jest straszna choroba ten cały detailing :shock::lol:

potwierdzam, podczas 40km jazdy na rowerze zastanawiałam się czym nasmalcować rower :kox:

a trochę smalcu na półkach jest ;)