Pajko Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Witajcie Nie tak dawno kumpel poprosił Mnie o zajęcie się nowym nabytkiem jego teściowej . Założenie było proste ogarnąć i tak czyste wnętrze , tyle . Odkurzyć i nałożyć dressingi i w razie "w" przeprać fotele I tak też zrobiłem , ale nie mogłem wypuścić auta bez tknięcia lakieru . Szybka dekontaminacja i coli , musiały mieć miejsce Całość zajęła mi około 8 h Środek , potraktowany min - APC SG RD i Megs - PB Natural look - Megs CGC - Pranie tapicerki RM760 - Pędzelki i MF Z zewnątrz pracowałem min na - Prick - Iron OFF - Tuga - Glinka VP - IPA - Coli - Koch Teraz zdjęcia Patrząc na zdjęcia naprawdę nie było co robić Zaczynam od konkretnego i dokładnego odkurzenia wnętrza Następnie detale , zakamarki i w między czasie wyprałem fotele , kanapę i podłogę Szybkie i gładkie przejście do wyglądu zewnętrznego i efektu finalnego
coolz86 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Ogarnięcie profi jak zawsze , lubię oglądać Twoje relacje, szkoda że tu nie było pełnej korekty Widzę że butelka ADBL Tire cleanera u Ciebie też przybiera dziwne kształty od używania, środek fajny ale butelka porażka.
proximo Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Fajna szczegółowa relacja Auto odżyło. coolz86 to wina atomizera który robi podciśnienie w butelce.
coolz86 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2015 proximo, możliwe chociaż kiedy ostatni raz go używałem i butla się zassała odkręciłem atomizer a butla nie wróciła do swojego kształtu. Jakieś takie miękkie tworzywo. Ale sam środek mi się spodobał
Pajko Opublikowano 21 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2015 finraad, to w takim razie to nie forum dla Ciebie bo jeszcze zawału dostaniesz Jotrus, j.w
mbieniek Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2015 Wow bohaterskie tempo kolego Pajko - 8h ! Niby auto niewielkie, ale pracy i w takim pełno. Wnęki jakoś zabezpieczałeś? Aż przykułeś uwagę sprzedawczyków używanych aut
Błaszu Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2015 Takie małe pytanie odnośnie foteli - czym je potraktowałeś? Chodzi mi o chemie sprzęt. Z wielką chęcią przeprałbym fotele w swojej megance
Pajko Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2015 George jeżeli chodzi o sprzęt. Rm760 + APC w delikatnym stężeniu
msky Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2016 będę miał identyczną cytrynę w tym samym kolorze do zrobienia mojej matuli. Lakier ma już zajechany a nie będę się bawił w korektę. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
lukgaj Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2016 Miałem kiedyś do czynienia z taką C3 tylko że bardziej zniszczoną. Fotele i kanapy fajnie puszczały, podsufitka również, największy problem miałem z podłogą, a z tego co widzę u Ciebie wyszła zarąbiście. Fajna relacja, zresztą jak zawsze
Rekomendowane odpowiedzi