Jump to content

Sonax Profiline Plastic care

e36ace

Recommended Posts

Witam do testu otrzymałem produkt Sonax Profiline Plastic care do pięlęgnacji tworzyw sztucznych.

Produkt to biała ciecz o zapachu bardzo zbliżonym do Sonaxa BSD, czyli jak dla mnie przyjemny.

23mvs6u.jpg

Test przeprowadziłem na tworzywach w Bmw e38

2py9407.jpg

smfsps.jpg

2hxohn9.jpg

2hs9slh.jpg

vy1f80.jpg

33ju4iv.jpg

98ygwk.jpg

27y635.jpg

2z5kb50.jpg

65u2x2.jpg

23j07qb.jpg

Produkt przeznaczony jest dla osób lubiących połysk jak i neutralny satynowy wygląd tworzyw. Wybrałem drugą opcję i rozcieńczyłem w stosunku 1:3. Aplikacja łatwa a dzięki zapachowi przyjemna. Po wchlonięciu otrzymałem świeży neutralny wygląd tworzyw taki jak lubię. Z opisu producenta jasno wynika że jest to nie tyle dressing co qd do tworzyw sztucznych. Cytując fragment "Preparat czyszczący na bazie silikonu do plastików zewnętrznych i wewnętrznych pojazdu. Bez rozpuszczalników. Pielęgnuje, czyści, zabezpiecza, przywraca kolor" Dalej producent obiecuje że produkt posiada włąściwości hydrofobowe których osobiście nie sprawdzilem. Podsumowując: osobiście z uzyskanych efektów jestem zadowolony tym bardziej że produkt jest dosyć uniwersalny. Dziękuję Sonax Polska i Marcinowi za udostępnienie kosmetyków do testów

Bardzo dziękuję za rzetelnie przeprowadzony test - osobiście również bardzo lubię ten produkt (głównie ze względu na fakt, że możemy sami decydować o finalnym efekcie).

Ps. Jeżeli będziesz miał możliwość sprawdzenia właściwości hydrofobowych zrób to ;)))))

Pozdrawiam serdecznie

Marcin

Gdzie można go kupić?

Zapraszam do kontaktu z naszym Dystrybutorem w Katowicach

PW "Fenix" S.C.

ul.Ceglana 71, 40-514 Katowice

tel. 32 205 21 47

Najlepiej kontaktować się ze Zbyszkiem Duńcem (kom. 501-303-959)

Ps. Produkt jest dostępny fabrycznie w opakowaniach 5L (w przyszłości będą również i mniejsze) ale Zbyszek może coś na to poradzić jeżeli będą potrzebne mniejsze.

Pozdrawiam

Marcin

Dodane po 11 minutach 12 sekundach:

Gdzie można go kupić?

Zapraszam do kontaktu z naszym Dystrybutorem w Katowicach

PW "Fenix" S.C.

ul.Ceglana 71, 40-514 Katowice

tel. 32 205 21 47

Najlepiej kontaktować się ze Zbyszkiem Duńcem (kom. 501-303-959)

Ps. Produkt jest dostępny fabrycznie w opakowaniach 5L (w przyszłości będą również i mniejsze) ale Zbyszek może coś na to poradzić jeżeli będą potrzebne mniejsze.

Produkt można nabyć również w naszym sklepie internetowym http://sklep.parys.pl/162,677,produkt,e ... ikow.xhtml

lub w oddziale naszej firmy w Warszawie

Oddział w Warszawie

01-345 Warszawa, ul. Wybickiego 9

tel. +48 22 465 57 00

fax +48 22 465 57 11

e-mail: warszawa@parys.pl

• 2 months later...