Dystrybutor e36ace Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Witam do testu otrzymałem produkt Sonax Profiline Plastic care do pięlęgnacji tworzyw sztucznych. Produkt to biała ciecz o zapachu bardzo zbliżonym do Sonaxa BSD, czyli jak dla mnie przyjemny. Test przeprowadziłem na tworzywach w Bmw e38 Produkt przeznaczony jest dla osób lubiących połysk jak i neutralny satynowy wygląd tworzyw. Wybrałem drugą opcję i rozcieńczyłem w stosunku 1:3. Aplikacja łatwa a dzięki zapachowi przyjemna. Po wchlonięciu otrzymałem świeży neutralny wygląd tworzyw taki jak lubię. Z opisu producenta jasno wynika że jest to nie tyle dressing co qd do tworzyw sztucznych. Cytując fragment "Preparat czyszczący na bazie silikonu do plastików zewnętrznych i wewnętrznych pojazdu. Bez rozpuszczalników. Pielęgnuje, czyści, zabezpiecza, przywraca kolor" Dalej producent obiecuje że produkt posiada włąściwości hydrofobowe których osobiście nie sprawdzilem. Podsumowując: osobiście z uzyskanych efektów jestem zadowolony tym bardziej że produkt jest dosyć uniwersalny. Dziękuję Sonax Polska i Marcinowi za udostępnienie kosmetyków do testów
SONAX PROFILINE Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Bardzo dziękuję za rzetelnie przeprowadzony test - osobiście również bardzo lubię ten produkt (głównie ze względu na fakt, że możemy sami decydować o finalnym efekcie). Ps. Jeżeli będziesz miał możliwość sprawdzenia właściwości hydrofobowych zrób to )))) Pozdrawiam serdecznie Marcin
Dystrybutor e36ace Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Dodaję fotki kiepskie ale widać że kropelki ładne, właściwości hydrofobowe jak na produkt do plastików na bardzo wysokim poziomie tutaj ładnie widać gdzie produkt leży
SONAX PROFILINE Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Gdzie można go kupić? Zapraszam do kontaktu z naszym Dystrybutorem w Katowicach PW "Fenix" S.C. ul.Ceglana 71, 40-514 Katowice tel. 32 205 21 47 Najlepiej kontaktować się ze Zbyszkiem Duńcem (kom. 501-303-959) Ps. Produkt jest dostępny fabrycznie w opakowaniach 5L (w przyszłości będą również i mniejsze) ale Zbyszek może coś na to poradzić jeżeli będą potrzebne mniejsze. Pozdrawiam Marcin Dodane po 11 minutach 12 sekundach: Gdzie można go kupić? Zapraszam do kontaktu z naszym Dystrybutorem w Katowicach PW "Fenix" S.C. ul.Ceglana 71, 40-514 Katowice tel. 32 205 21 47 Najlepiej kontaktować się ze Zbyszkiem Duńcem (kom. 501-303-959) Ps. Produkt jest dostępny fabrycznie w opakowaniach 5L (w przyszłości będą również i mniejsze) ale Zbyszek może coś na to poradzić jeżeli będą potrzebne mniejsze. Produkt można nabyć również w naszym sklepie internetowym http://sklep.parys.pl/162,677,produkt,e ... ikow.xhtml lub w oddziale naszej firmy w Warszawie Oddział w Warszawie 01-345 Warszawa, ul. Wybickiego 9 tel. +48 22 465 57 00 fax +48 22 465 57 11 e-mail: warszawa@parys.pl
SONAX PROFILINE Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Hej! Bardzo proszę o pozwolenie publikacji testu na FB https://www.facebook.com/SONAXPL?fref=ts [mod=Piotrek]Po co niepotrzebnie cytujesz cały post ze zdjęciami ? [/mod]
Dystrybutor e36ace Opublikowano 8 Października 2015 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Zezwalam
SONAX PROFILINE Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Zezwalam Bardzo Dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi