Jump to content

Recommended Posts

• Dystrybutor
Posted

Witam. Dzisiaj odwiedził mnie przedstawiciel Sonax Polska z kilkoma kosmetykami do testu oraz z katalogami reklamowymi marki. Pierwsze co mi się nasuwa to świetne podejście do klienta. Za udostępnienie kosmetyków serdecznie dziękuję.

20qm0r4.png

Otrzymałem:

2nir29s.jpg

Napierwszy ogień idzie dressing do opon o niewiele mi mówiącej nazwie Reifenglanz

Słowo producenta: Żel nabłyszczający do wszystkich rodzajów opon. Pozostawia długotrwały efekt mokrej opony. Nadaje głęboki połysk i konserwuje, zabezpiecza przed pękaniem i blaknięciem. Ekstremalnie wydajny- 250ml wystarcza na 50 opon.

Dora czas na mnie. Opony wymyte apc i porządnie wysuszone

975ffq.jpg

m90zkz.jpg

288az3n.jpg

żeby mieć pogląd na sytuację zrobiłem 50/50

2ufv7vd.jpg

3148500.jpg

Dla ułatwienia pracy przelałem sobie troszkę produktu do małej butelki z atomizerem a do aplikacji użyłem popularnego słoneczka.

2q2hag0.jpg

2dc9vfb.jpg

16jrdhc.jpg

Po wchłonięciu postanowiłem zrobić próbę wytrzymałościową a mianowicie najpierw płukałem oponę wodą

2rh3hh4.jpg

następnie postanowiłem pomęczyć troszkę dressing i umyłem oponę delikatną pianą

32zs1w1.jpg

jak widać dressing nie został usunięty

117441j.jpg

Na koniec testu kilka słów ode mnie.

Produkt z bańki 5l ma konsystencję płynną, zapach chemiczny podczas pracy nie dokuczliwy. Łatwość aplikacji/rozprowadzania na wysokim poziomie. Po wykonanym teście widać że to nie jest produkt o tzw pierwszego deszczu. Fanom efektu błyszczącej opony produkt z pewnością przypadnie do gustu. Ja jestem zadowolony z efektu. Dziękuję raz jeszcze za możliwość przeprowadzenia testu.

• 2 weeks later...
Posted

I jak Twoje spostrzeżenia ? Zrobiłem tydzień temu opony, które nigdy dressingu na sobie nie miały i jak je zobaczyłem dziś to w szoku jestem jak to trzyma. Opony mega czarne. Ciekaw jestem jak dalej będzie bo pogoda sprzyja trwałości. Później wstawie foty

• Dystrybutor
Posted

Jedno płukanie zaliczone. 10 dni po aplikacji opona nabrała bardziej satynowy wgląd. Kolor nadal pozostał intensywnie czarny. Na pewno kupię jak skończy się tester.

• 2 weeks later...
Posted

Ostatnio dużo bawiłem się tym dressingiem. Opony co na początku sierpnia zrobiłem wciąż są czarne, a zaliczyły już sporo km.

Zrobiłem tym później opony w 3 innych autach i efekty super. W postaci płynnej mega się aplikuje a czerń uderza w oczy.

cfbfdc5d39804b19med.jpg

9a18bcf3dc2489b2med.jpg

0013727a54a42ea7med.jpg

b975ffd3e8808759med.jpg

Jak dla mnie numer 1 :good: Na tle aut z innymi dressingami na oponach wypada najlepiej :song:

• Dystrybutor
Posted

ja szczerze nie potrzebuję już żadnego innego dressingu

• 1 month later...