Jump to content

Recommended Posts

Posted

Już za niecały miesiąc kolejna edycja DUB IT, według mnie jednej z najlepszych imprez tuningowych w naszym kraju. Ja zapewne pojawię się znów w niedzielę i będzie mnie można będzie spotkać koło Lowered Caddy od TuningKingz ;).

dubit.jpg

Posted

Zapraszam :) Jako, że zawodowo zajmuje się detalingiem to zadbałem o sporo atrakcji z naszej branży :)

• 2 weeks later...
Posted

@ ADBL będziecie mieli tire and rubber cleaner? Przy okazji może się zaopatrzę :D

Posted

ADBL, dzięki za rozmowę o kosmetykach, KA i innych rzeczach. Impreza przednia, a stoisko mieliście świetnie zaopatrzone. Po rozmowie mam już kilka ciekawych pomysłów na dalszy rozwój, mam nadzieję, że uda się je zrealizować :).

Muzyka była mocno przesadzona, po godzinie na hali bolała mnie głowa i zamiast zostać, dalej rozmawiać to wolałem wyjść i wrócić do domu mam nadzieję, że w przyszłym roku organizatorzy ograniczą troszkę muzykę.

Posted

Ja natomiast mam nadzieje, że w kolejnej edycji pozostałe hale zostaną jakoś wykorzystane. Moim zdaniem dużo miejsca zmarnowane.

Posted

Trzeci raz odwiedziłem DUB IT, nie żałuję dnia poświęconego na wypad, w tym roku całkiem przyjemna impreza. Kto nie był i waha się czy podjechać, jutro ma jeszcze okazję ;)

Posted

Właśnie przed chwilą wróciłem. Impreza naprawdę warta odwiedzenia. :) Jedyne do czego mogłem się przyczepić to podczas dzisiejszego mierzenia(?) gleby na hali było mega czuć spalinami, przez co mój chrześnik (7-latek) nie czuł się za dobrze i musieliśmy wyjść się przewietrzyć. Tak to naprawdę na + .

oczywiście zakup u ADBL dokonany :):)

Pozdrowienia