Slovak Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2015 Już za niecały miesiąc kolejna edycja DUB IT, według mnie jednej z najlepszych imprez tuningowych w naszym kraju. Ja zapewne pojawię się znów w niedzielę i będzie mnie można będzie spotkać koło Lowered Caddy od TuningKingz .
Dystrybutor ADBL Opublikowano 24 Czerwca 2015 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2015 Też będziemy .
Slovak Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2015 ADBL i co dostanę jak przyjdę do Was?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 24 Czerwca 2015 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2015 oddajemy 99% udziałów w marce ADBL
qbejs Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zapraszam Jako, że zawodowo zajmuje się detalingiem to zadbałem o sporo atrakcji z naszej branży
Fancivi Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2015 Kusicie a jeszcze zgłoszenia nie wysłałem
szczepciu Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2015 @ ADBL będziecie mieli tire and rubber cleaner? Przy okazji może się zaopatrzę
Slovak Opublikowano 11 Lipca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2015 ADBL, dzięki za rozmowę o kosmetykach, KA i innych rzeczach. Impreza przednia, a stoisko mieliście świetnie zaopatrzone. Po rozmowie mam już kilka ciekawych pomysłów na dalszy rozwój, mam nadzieję, że uda się je zrealizować . Muzyka była mocno przesadzona, po godzinie na hali bolała mnie głowa i zamiast zostać, dalej rozmawiać to wolałem wyjść i wrócić do domu mam nadzieję, że w przyszłym roku organizatorzy ograniczą troszkę muzykę.
kupusso Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2015 Ja natomiast mam nadzieje, że w kolejnej edycji pozostałe hale zostaną jakoś wykorzystane. Moim zdaniem dużo miejsca zmarnowane.
borowa Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2015 Trzeci raz odwiedziłem DUB IT, nie żałuję dnia poświęconego na wypad, w tym roku całkiem przyjemna impreza. Kto nie był i waha się czy podjechać, jutro ma jeszcze okazję
szczepciu Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2015 Właśnie przed chwilą wróciłem. Impreza naprawdę warta odwiedzenia. Jedyne do czego mogłem się przyczepić to podczas dzisiejszego mierzenia(?) gleby na hali było mega czuć spalinami, przez co mój chrześnik (7-latek) nie czuł się za dobrze i musieliśmy wyjść się przewietrzyć. Tak to naprawdę na + . oczywiście zakup u ADBL dokonany :) Pozdrowienia
Rekomendowane odpowiedzi