fireman Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2015 Czołem Brygado! Szwagier trochę się naczekał więc trzeba było zrobić szybką weekendową akcję czyli dobre dwuetapowe odświeżenie lakieru i powłoke. Tylko zdjęcia przed i po, ale nie było wiele czasu, a auto miało normalne klasyczne swirle, no i chciałem coś wrzucić bo dawno tu się nie pokazywałem:D . Lakier przyjemny w obróbce, łatwo oddawał rysy, a i nie rysował się od złego dotyku, więc robota przyjemna i szybka Powłoka nałożona na lakier, plastiki i lampy przód i tył. Mam zdjęcie przebiegu, będę obserwował. Na nadkola i felgi przyjdzie czas bo 2,5dnia to za mało na wszystko... Dekontaminacja 1. Prickbort, 2. Tuga i prix, 3. Liquid elements smooth paint towel. Pre-wash oraz mycie właściwe 1. Bilt Hamber Sufrex HD, 2. Szampon Polytop, 3. Stockmeier piana malinowa. Plastiki 1. MaxProtect UNC-R. Szyby: 1. Auto Glym Car Glass Polish, 2. Rain-X. Odświeżenie lakieru 1. Flex VRG i DAS6, 2. Pasty Mothers i Koch, 3. Pady Flexipads, 4. IPA i zmywacz silikonowy. Zabezpieczenie lakieru 1. MaxProtect UNC-R To by było na tyle
impex Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2015 Dobra robota, fajny efekt Szkoda tylko, ze tak mało zdjęć. Na przedni grill powloka tez poszla?
damian Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2015 Szkoda, że brak zdjęć podczas pracy.
cz@rek Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2015 Fajna praca i bardzo fajne auto A tak a propo wie ktoś czy Focusy S wychodziły tylko w dieslu ? Bo poluje na takiego ale sama ropa
Pajko Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2015 Super , ten dział jest właśnie dla takich prac
fireman Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2015 Dobra robota, fajny efekt Szkoda tylko, ze tak mało zdjęć.Na przedni grill powloka tez poszla? Z racji, że pierwszy raz kładłem UNC-R na plastiki to się nie odważyłem, ale może z czasem poprawię to bo problemów jakoś nie sprawiał Ale za to znaczki Ford zostały wypolerowane i zabezpieczone powłoką Szkoda, że brak zdjęć podczas pracy. Dlatego taki dział. Nie na wszystko jest czas niestety.
wierchand Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2015 noo piękna robota pewnie trochę czasu poświęcone ale jest efekt ________________________________________________ apartamenty zakopane
Rekomendowane odpowiedzi