KubaCK Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 tzw. RURA MOCY Auto naprawdę ma kopa - 5.7 s / 100 km/h z tego co pamiętam. No i jazda w zimę dzięki 4x4 staje się przyjemniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 I stosunkowo szybki naped mimo sprzęgła haldex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kar01 Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Świetny efekt, uwielbiam te auta i aż ciężko wzrok oderwać Miałem przyjemność jeździć 2,4T 200km, osiągi kapitalne, no i sam komfort jazdy również, a co dopiero R AWD:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaCK Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 no i stało się Na aucie pojawiły się małe ryski ... Trochę mnie to martwi, ponieważ auto było myte dosłownie z 5 razy od czasu korekcji i to z największą starannością zachowując wszelkie zasady poprawnego mycia auta. Suszone było wręcz z aptekarską precyzją a i tak coś powstało Czy lakiery volvo są tak miękkie, czy może źle zabezpieczyłem ten lakier ?? Jakie są wasze obserwacje ? Rysy są naprawdę mikro - jak pokazałem je koledze nie związanym z detailingiem to mi powiedział, żebym się stuknął w głowę - nie mówiąc już o tym że z 5 minut się przyglądał zanim powiedział, że coś zauważył. Ale ja je widzę codziennie Macie jakiś pomysł ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 trzeba jakoś z tym żyć nie ma szans na utrzymanie samochodu bez rys przez długi czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOx Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Jest jeden sposób na to aby rysy nie powstwawały szyjesz pokrowiec z ultra delikatnej mikrofibry i zamykasz z garażu lub robisz próżniowy garaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Drzwi trzeba też zaspawać na amen i dostać nagłej nieodwracalnej amnezji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaCK Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 czyli to norma ?? Myślałem, że przy takim traktowaniu efekt będzie na naprawdę bardzo długo ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabul Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Na lakierze po korekcji zawsze będzie widać bardziej nowe rysy. Nie uchronisz się przed nimi - tym bardziej ,że nie masz pewności czy Ty zrobiłeś coś źle - przecież nie jesteś 24h/dobe przy aucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 ja ostatnio widziałem auto, które robiłem po 3 zimowych miesiącach. nie miało ani jednej ryski. całą zimę stało w garażu i nie jeździło. utrzymanie auta bez ani jednej rysy po korekcie lakieru jest możliwe tylko w teorii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaCK Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marasec Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Extra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voit Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Wygląda super. Reflektory też były polerowane? Nie przejmuj się drobnymi ryskami, wolałbym mieć R-ke z milionem rysek niż to co mam bez ani jednej ryski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaCK Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 voit, tylne światła tak, przednie są tylko porządnie doczyszczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi