golden0282 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2015 Postanowiłem trochę potestować deironizery które posiadam ,a że akurat trafiły się odpowiednie felgi to do dzieła. Przez około 40 minut czyściłem ten syf kwasowym środkiem do felg conceptu . To co zostało postanowiłem spróbować doczyścić deironizerami . Do boju stanęły Ares , król Iron X , i Vampire . To zaczynamy Koła pędzelkowałem 2 razy tym samym pędzelkiem , ale płukanym w wodzie po każdym środku . Felgi po pierwszym podejściu Podejście drugie : Iron X przelałem do butelki po tixitropie ( tak dla ścisłości) I trzecie podejście Na tym czyszczenie zakończyłem Wnioski niech każdy sam wyciągnie
Eidos71 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2015 Wzrok mnie myli...? Dotychczasowy król na 3-cim miejscu...? Mamy nowego króla - Ares-a ?
golden0282 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2015 Wzrok mnie myli...? Dotychczasowy król na 3-cim miejscu...? Mamy nowego króla - Ares-a ? Czy Ares nowym królem ? , nie mi to oceniać ja tam się nie znam na detailingu . Jak dla mnie Iron X z pewnością nie jest królem , gdyby był tańszy to używałbym go do rozcięczania Aresa lub Vampira do pracy przy lakierze
Rekomendowane odpowiedzi