Gaj3c Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 calkiem spoko robota ale mam pytanie, używałeś do impregnowania mleczko z SG kiedys wczesniej? jestem ciekawy twojej opini bo dla mnie szampon z SG nie robi szału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 calkiem spoko robota ale mam pytanie, używałeś do impregnowania mleczko z SG kiedys wczesniej? jestem ciekawy twojej opini bo dla mnie szampon z SG nie robi szału mleczka z SG do impegnacji nigdy nie używałem, akcja z audi była trochę czasu temu teraz mój arsenał wygląda zgoła inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Gugu33 Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Więc w co byś teraz sie zabezpieczył przy takiej B8?Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi