Procent Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Dźwięk v5 dla mnie nie ma równych. V6 nawet tak pięknie nie mruczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miw Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 gratulacje, dobra robota. świetnie się ten kolor prezentuje w Słońcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mickul Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Padają kwaśne, brudne deszcze sponsorowane przez Hutę Katowice, a auto się nie brudzi. Trochę smutne, bo nie mam powodów do umycia auta. Wszystkim dziękuję za pozytywne komentarze. Jutro próbuję reanimować alkantarę, więc może jeszcze coś tutaj dorzucę. -- 25 maja 2015, o 20:58 -- Szybki update - ponad 1000km za pasem, równe dwa tygodnie od aplikacji. Poszła tylko aktywna piana. Efekt po: No i w końcu zająłem się alkantarą - teraz tylko przeprać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin_95 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Garaż jakby znajomy... Miejscówka TuningKingz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darius_2508 Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Witam kolegę z Zabrza, chyba nawet tego samego osiedla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy1988_88_88 Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Mickul, moe banalne pytanie ale czym goliles fotele??. Znajomy mnie namawia abym zajol sie jego leonem w tym samym kolorze, po relacji az sie boje pomyslec co mnie czeka Swietne sie prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 siwy1988_88_88, ja tylko powiem nie pytany, że zająłem się ostatnio tylną półką i bagażnikiem w swoim aucie. Maszynka do golenia się nie sprawdzała u mnie, więc wypróbowałem maszynkę do strzyżenia beż żadnej nasadki i to był strzał w dziesiątkę. Wiele na pewno zależy od materiału, ten mój jest bardziej włochaty, ale też ewidentnie sztuczny/twardy, nie welur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 siwy1988_88_88, ja chcesz szybko i dobrze ogarnąć alcantarę to polecam użyć pada szlifującego na gąbce. Drogi nie jest a efekty znakomite tym bardziej, że jest on wielorazowy http://www.pielegnowacauto.pl/kosmetyka ... ujacy.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy1988_88_88 Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Wielkie dzieki za podpowiedzi Justyna, namowiles mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornat Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Kolor się po polerce rewelacyjnie się prezentuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid18 Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Swietny efekt, moglbys napisac co to za kola ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pruno Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Pięknie świeci. Respekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mickul Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Dzięki wszystkim za oponie. Felga to Audi Quattro Sport Reps 5x100 ET30, 8J szerokości. Opony aktualnie 205/40/18, wcześniej były 225/40/18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snky1987 Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Wow, swietna praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlo007 Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Fajny kolor, dobra robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stilon2004 Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 kawał dobrej roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StachuRZ Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Świetna praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karacz Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Swietna robota. Powiedz jeszcze ile to v5 spali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi