coobah Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Fajna, fajna! Zamierzasz coś walczyć z morą na lakierze czy raczej nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Czekam na fotki, jak pójdzie w dół Koło jest docelowe czy przejściowe? racczej docelowe, to jest takie auto że wolę inwestować w wymianę częsci które już swoje lata mają aniżeli w gadżety. Mnie zresztą te koła się podobają jedynie opony wpadną inne co do mory to wlaśnie sam nie wiem z jednej strony mi się nie podoba a z drugiej świadczy o dziewictwie tego nie młodego już auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impex Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Tadek,odpuść felgi itp. Inwestuj w części OEM,a jak troche Ci sie znudzi wygląd wnętrza to ładuj pakiet z V12. Burdelówki,plastiki pokryte pseudo skórą itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Niestety oponę na zapasie masz w niewłaściwym rozmiarze. Za małą od e38. Sprawdź nośność tego klebera bo w trasie przy złapanej gumie możesz daleko nie zajechać i będzie jak u Prezydenta na A4, czego oczywiście Ci nie życzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 A więc tak wlaśnie robię że inwestuję w części oem, dla mnie stan techniczny i wygoda ważniejszcze od customowych felg czy zawiasu. Jeśli chodzi o burdelówki to wiesz ile kosztują ale mam nadzieję że i na to przjdzie czas. Co do zapasu to szczerze nie zwróciłem na to uwagi ale to już nie jest ważne bo na zapas mam zamiar kupić 17 tak jak na aucie. impex pochwal się swoją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impex Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Za 350 zl da się dorwać tylne plus przednia środkowa-myślę,że to super tanio. Co do mojej to nie ma się czym chwalic,jest w tej chwili rozgrzebana,ale kompletna 750i z 97 roku,oxfordgryn.Słabe wyposażenie,ale na duży plus zupełny brak korozji,pełna sprawność mechaniczna,wszystko działa i całkiem niski udokumentowany przebieg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Za 350 zl da się dorwać tylne plus przednia środkowa-myślę,że to super tanio.jeszcze nie spotkałem , fajny środek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impex Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 No masz tutaj np http://7er.pl/showthread.php/45832-lamp ... ierz-bosch Poza tym na allegro często się trafiają tylko szybko schodzą Fajny bajer takie lampki. Sprawdzaj też aukcje tego Pana http://allegro.pl/listing/user/listing. ... id=4793203 Moge go polecic bo sam robiłem u niego całkiem spore zakupy.Często ma na sprzedaż rozne rarytasy w tym burdelowki,podswietlane klamki,grzane kierownice itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Dzięki myślę że się skuszę chociaż na ten misiąc miałem inne plany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impex Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Tylko porównaj swój odcień drewna do tego co on ma. Jeśli jeszcze aktualne to bierz. 340zł to super cena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 no właśnie ciężko stwierdzić na foto czy kolor jest taki jak u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impex Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Dlatego pisz o bliższe zdjęcia,jeśli ich nie sprzedał to na pewno Ci pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hado Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Piękna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpeedwayFan Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Świetna robota a tak poza tym czy tylko ja zauważyłem dwie różne rejestracje? ale to pewnie przed przerejestrowaniem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 tak dokładnie, samochód jednak zmienił już właściciela plus jest taki że pozostal na forum więc może pojawi się relacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrasso Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 ślicznota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blacha8 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Jest przewidywany jakiś następca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Na razie zbieram pieniadze na nastepce 7er Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blacha8 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Chyba domyślam się co było powodem sprzedaży V8 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bio Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 A ja pytanie z innej beczki, jak sciagales listwy zewnetrzne ? Malowales tez boczne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cars Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Bio boczne listwy ja ściągałem i wystarczy taki chwytak otworzyć drzwi i śmiało można działać, są tam zatrzaski które wchodzą do tulejek w drzwiach tulejki warto mieć nowe bo pewnie popękają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi