Heniek1989 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 klasyk całkowicie inny samochód chyba najładniejsze bmw jakie powstało w Bawarii ) dostał drugie życie mikrofibra po skórach bardzo czysciutka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mic431 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Niby klasa F, a plastiku tu mnóstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impex Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Niby klasa F, a plastiku tu mnóstwo. Bo to BMW, a nie Mercedes W modelu E38 jedynie 750i/il udaje auto luksusowe.Wersje z innymi silnikami mają wnętrze jak E39 no i w krótkiej wersji miejsca ciut wiecej jak w pastuchu b5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablo228 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 ale zaszalałeś taka fura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 ale zaszalałeś taka fura Jak byśmy się cofnęli do roku 97 to może i tak. Nie zmienia to faktu że ten model chodził mi po głowie ładnych parę lat. Wpadnę w wolnej chwili do Rybnika Po polerce maski nadszedł czas na nowy wosk padło na Mad Cow Jamaica wosk ma konsystencję kremu w obecnej temperaturze i świetny cytrusowy zapach pod niego trafił lusso cleaner nakładany maszynowo. efekt jak dla mnie świetny kontrola właściwości hydrofobowych, tyle wody zostało po spłukaniu maski wężem kropelek nie może zabraknąć a są niezłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciesielko Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 mega efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Niezła gablota, miło patrzeć jak odzyskuje blask. Dobrze, że zmieniasz to koło bo do 7er jest moim zdaniem lipne. Mam taki sam lakier na swoim e36. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżizas Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Prawdziwa uczta dla oka, jak doprowadzasz do stanu używalności najpiękniejszą 7-kę wszechczasów (moim zdaniem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Master Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Bardzo fajne auto. Jak skończysz nie będzie osoby, która nie zwróci uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykBmw95 Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 7er jak nowa do tego teraz style 95 i będzie kot tez mam czarny lakier podobna zabawa mnie czeka tylko ze e46 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkside Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 7er jak nowa do tego teraz style 95 i będzie kot tez mam czarny lakier podobna zabawa mnie czeka tylko ze e46 jak nie masz umiejętności to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempus Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Jak się pracowało HeavyCut'em? Zostawia hologramy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Jak się pracowało HeavyCut'em? Zostawia hologramy? Na twardym lakierze nie zostawia hologramów, tak swoką drogą bardzo lubię tą pastę. Dziękuję wszystkim za miłe komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykBmw95 Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 7er jak nowa do tego teraz style 95 i będzie kot tez mam czarny lakier podobna zabawa mnie czeka tylko ze e46 jak nie masz umiejętności to zapraszam Dzięki zaproponowanie pomocy ale sam chce się pobawić bo sprawia mi to radochę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aldik Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Super E38 piękne auto. Miałem 3 sztuki, super się jeździło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DBS Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Cześć, moim zdaniem świetna robota ! , czy sprawdzałeś czy przebieg 250k faktycznie jest oryginalny ? Bo skóry są zachowane bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Cześć, moim zdaniem świetna robota ! , czy sprawdzałeś czy przebieg 250k faktycznie jest oryginalny ? Bo skóry są zachowane bardzo dobrze Dziękuję, co do przebiegu to nie ma on dla mnie więkzego znaczenia aczkolwiek mechanik który "otwierał" silnik był pozytywnie zaskoczony stanem wnętrzności. Druga sprawa że auto jest praktycznie całe w fabrycznych częściach z amortyzatorami włącznie więc może... Nowsze fotki w poszukiwaniu rudej... i niezbyt zużyty zapas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papka Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Piękne autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnathan Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Piekna sztuka, sporo pracy ale efekt wynagradza wszystko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DBS Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 I jak, wpadło może nowe koło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Nowe koła wlecialy, plus świeży wosk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blacha8 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Jest miodzio e38 od zawsze mi się podobała, ma coś w sobie. Pięknie się prezentuje 2.8 w niej siedzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacek _b Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 626995 e38 od zawsze mi się podobała klasyka rządzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 626995 e38 od zawsze mi się podobała klasyka rządzi Jest miodzio e38 od zawsze mi się podobała, ma coś w sobie. Pięknie się prezentuje 2.8 w niej siedzi? Mnie też się zawsze podobala e38 więc sobie kupiłem, tak pod maską tylko 2.8 ale za to jest ekonomiczna jazda i bez lpg się obejdzie ponadto zakupione springi -40 więc już takiej japy nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blacha8 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Czekam na fotki, jak pójdzie w dół Koło jest docelowe czy przejściowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi