pro rider Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2015 Produkt bardzo szybko odparowywuje. Po kilku godzinach daje niesamowitą szklistość lakieru
Griffe Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2015 Pimps mi tam Twoje fotki zawsze urywają dupę, niestety nie mogę doczekać relacji co z tym kroplingiem...
Pimps Opublikowano 12 Lipca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2015 Griffe, kurde zapomniałem pofocić a między czasie na auto już poszły przeróżne specyfiki więc moja wina, moja wina...
Pimps Opublikowano 13 Lipca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2015 Ogólnie to tak ja to odebrałem jak bym miał zupełnie świeżutką powłokę - czyli raczej wow
Artih Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2015 Na Mazdę 6 sedan zużyłem połowę buteleczki ... więc da się Kropling spektakularny
rickson Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2015 Wczoraj i ja aplikowałem Boostera. Produkt faktycznie niewidoczny podczas aplikacji, z drugiej strony czuć pod aplikatorem gdzie produkt już jest położony. Booster poszedł na świeżego Mohsa, połysk dużo wyższy niż po samej powłoce. Na Forestera zużyłem 15ml- dach, maska i klapa bagażnika dostały dwie warstwy.
Rekomendowane odpowiedzi