Roko Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Mam takie pytanie ten tesco APC bedzie sie nadawal do czyszczenia pedalow i plastikow wewnatrz auta?? jesli tak to w jakiej proporcji to zastosowac najlepiej??
aro_77 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Jak najbardziej sie nadaje - na opakowaniu sa proporcje ale pewnie musisz metoda prob i bledow od jakiegos niskiego poziomu do satysfakcjonujacego dobrac. Tylko plastiki koniecznie trzeba po takiej operacji zabezpieczyc jakims dressingiem.
Roko Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 nakladam to rozrobione i potem tylko przecieram mikrofibra czy to trzeba przeplukac jeszcze woda ( wilgotna mikrofibra) ??
aro_77 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Jak to nakladam??? Przeciez to sie rozrabia z woda potem wlewa do spryskiwacza najlepiej z dysza pianujaca. To jest koncentrat plynu do czyszczenia - APC - All Purpose Cleaner
Roko Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 chodzilo mi o to wlasnie ze nakladam za pomoca spryskiwacza i jesli juz naloze potem porusze brud np gabka czy pedzelkiem a chodzi mi o te pozostalosci czy wycieram sucha fibra czy tez nawilzona?
aro_77 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Moze byc wilgotna, potem przecierasz do sucha i nakladasz dressing.
Marco Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 tez nawilzonanawilży się zaraz jak przetrzesz...
Danielusinek Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2013 Witam, jeżeli po umyciu tym ''apc'' pozostaje delikatny biały nalot na plastiku to stężenie jest za mocne czy to norma , wiadomo potem czymś trzeba zabezpieczyć i jest dobrze ,chodzi mi o sam efekt po umyciu i wysuszeniu przed dressingiem :idea:troche odgrzałem
Piotrek Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2013 daniel2, Spróbuj zmoczyć MF w wodzie i dokładnie przetrzeć plastiki. Nie powinno zostawiać żadnego białego nalotu. Używanie APC od Tesco na plastikach wewnętrznych to według mnie średnie rozwiązanie. Lepiej dopłacić trochę, a mieć pewność, że nie zniszczymy sobie plastików.
Bonthyc Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 Co myślicie o zastosowaniu Clera z biedronki do mycia opon, felg, nadkoli, gumowych dywaników, silnika i wnęk w drzwiach? Ktoś wcześniej pisał, że Cler jest trochę lepszy od tych tescowych APC a mam go w domu i zastanawiam się czy go nie użyć. Ktoś już go stosował w takim celu? Do plastików wewnętrznych mam APC Nilsen i trochę szkoda mi go do wymienionych wyżej czynności.
kamilgt Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 Bonthyc, skoro masz to przetestuj i opisz swoje wrażenia
Bonthyc Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 Na pewno przetestuję i dam znać, postaram się nawet o jakąś skromną fotorelację kalkulatorem Po prostu interesowało mnie czy ktoś już wcześniej tego próbował.
Tomek997 Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 Clera z biedronki Też właśnie ostatnio widziałem. Daj znać co i jak.
PitBull89 Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2013 W jakim dziale tego szukac w tesco ?? Macie jakies wyrazne fotki jak wyglada to?
buka Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2013 PitBull89, tym APC co najwyżej możesz sobie umyć podłoge w domu, już lepiej od tego działa płyn do mycia naczyń
kita33 Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 PitBull89, tu masz fotki http://forum.kosmetykaaut.pl/printview. ... c1565b0f53 Poszukaj na dziale z chemią do domu tzn płyny do sprzątania
Rekomendowane odpowiedzi