shinekamcar Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2016 Ja ostatnio prowadziłem sobie jedynie lateksowymi rekawiczkami ktorymi zbieralem wlosy i pozniej je odkurzalem myslalem.ze bedzie ciezko ale taka metoda sprawdzila sie idealnie ...
citrofan Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2016 Do siersci na dużych powierzchniach najlepsza jest ściągaczka do wody z wikana. Silikon zbiera wszystko
Fish.e36 Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2016 W ramach ciekawostki, jak gość radzi sobie z sierścią w samochodzie Uwaga, metoda dla zamożnych
ARTurde Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2016 Wczoraj kupiona i od razu wypróbowana. Z sierścią beagle, która jest: krótka, ostra, sztywna i twarda, wbija się praktycznie we wszystko i wszędzie - jest bardzo trudna w usuwaniu, szczotka ZOLUXa radzi sobie BARDZO DOBRZE! POLECAM! Pozdrawiam - Artur
mario704 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Kupiłem waxpro szczotkę do sierści ale jako tako sobie radzi z sierścią kota na fotelach.Próbował ktoś może wodą zrosić szczotkę?
macios Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Ja również polecam szczotę z Sonax'a fakt faktem czasem trzeba się namachać ręką ale chyba daje lepszy efekt niż turboszczotka z karchera ( która jest naprawdę szeroka i nie wszędzie wjedzie).
zegarek Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2016 No to taką samą szczotkę do sierści masz polskiej firmy Waxpro, tylko ponad 2 razy tańszą. Potwierdzam, że szczota bardzo skuteczna. Przydatna też jak ktoś ma sierściucha w domu i dywany.
D@ViD Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2018 Niestety nie mam zdjęcia przed, ale efekt jest bomba Polecam każdemu szczotkę do usuwania sierści od WAXPRO. Bliźniak szczotki od Sonaxa Dywan był cały w kłaczkach powbijanych od Buldoga Francuskiego. Efekt.... zero sierści. Wymagało to trochę cierpliwości i pracy po 1 m2. Matka stwierdziła, że efekt jak po wypraniu dywanu .
Moderator Domel Opublikowano 16 Marca 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2018 Ja kupiłem FutroSsawkę. Tylko, że jest nie kompatybilna z rurami odkurzaczy wiec musiałem dokupić przejściówki: Jak tylko ogarnę pacjenta będzie filmik.
Rekomendowane odpowiedzi