bulikcbr Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2016 Dokładnie a jest dostępny 5l za 36zł
rogal_26 Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2016 Ok. Powiem szczerze ze na razie z rzeczy do detailingu to mam tylko k2 roton i glinke BH medium. Zobacze co ten zestaw zdziala i pozniej najwyzej kupie ten tenzi alux. A co powiedzie o tuga i gyeon q2m iron? Slyszalem ze tez dobre srodki? Czy ten tenzi bedzie dla mnie lepszy? Dzis postaram sie cos podzialac. Wrzuce zdjecia z moich prac. Dzieki Panowie Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Fitte Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2016 Tuga oraz Gyeon to deironizatory czyli coś jak K2 Roton troche mocniejsze ale nie maja podejścia do kwasu jakim jest Tenzi Alux.
rogal_26 Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2016 Ok. To juz wszystko wiem. Zobacze na razie co zdziala ten roton, ale pewnie i tak skocze po tego aluxa. Dzieki edit: A który Tenzi alux wybrać: zwykły, GT, czy strong? Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Fitte Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2016 Ok. To juz wszystko wiem. Zobacze na razie co zdziala ten roton, ale pewnie i tak skocze po tego aluxa. Dzieki edit: A który Tenzi alux wybrać: zwykły, GT, czy strong? Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Weź zwykłego Spróbuj na początek z rozcieńczeniem jakoś 1:3 i jesli nie bedzie schodzić stopniowo zwiekszaj. Uważaj na łapy, zakup sobie jakieś rękawiczki i uważaj na oczy
rogal_26 Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2016 Ok. Wieczorkiem bede mial aluxa wiec postaram sie te felgi jakos wyprowadzic. Zrobie tez jakies foteczki. Podziekowal za wsparcie Edit: Renowacja przelozona z powodu wyjazdu na koniec maja Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Majkel35 Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2016 Do felg do tej pory używałem preparatu Moje Auto. Byłem dość zadowolony z efektu, jednak niektóre kawałki smoły pozostały. Preparat mi się skończył. Czytałem cały wątek o produkcie Tenzi Alux. Czy będzie odpowiedni, na felgi które są w bardzo dobrym stanie jednak mają trochę właśnie odpryski od smoły.
booohal Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2016 Nerta ATC 300 1:5 Dużo pyłu z usportowionych klocków. Lakier akryl. Psik, psik. Po niecałej minucie: Jak się trafią jakieś dziady to wrzucę coś konkretniejszego.
cinek1 Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2016 Hejka mam pytanie czy adbl vampire liquid po psiknieciu odrazu jest zabarwiony czy bezbarwny a na feldze dopiero barwi? Bo u mnie zauwazylem ze odrazu psika bordowym plynem
Dawid_Bojarski Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2016 Jest niebieski i dopiero w kontakcie z pyłem się barwi Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka
cinek1 Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2016 To u mnie cos nie tak z nim jest bo odrazu leci barwiiny czasem psiknie na delikatnie niebiesko co moze byc z nim?
Kryman Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2016 A spełnia swoje zadanie? Bo jak tak, to po co drążyć temat?
cinek1 Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2016 Hmm niby tak ale przez to nie widze ile usunol i czy wszystko
Remer294 Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2016 Zielona Tuga + Tar&Glue od Nielsena, dało rade doczyścić idealnie 4 letnie Alu z Dustera po przebiegu 40.000km. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
tomo4 Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2016 Używał ktoś może takich środków od firmy carchem?
Dannyy88 Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2016 Używał ktoś może takich środków od firmy carchem? Jest bardzo dobry ! Widziałem efekty i dla mnie jest w pierwszej trójce...
miczel Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2016 Panowie, poleci ktoś jakiś naprawdę mocny specyfik który pomoże w tej sytuacji - ? Wiem że ideału to nie będzie, żeby to uratować to tylko piaskowanie i malowanie na nowo, ale zawsze coś lepiej na pewno się da. To są alusy na zimę które niestety tak załatwił poprzedni właściciel mojego auta...
Fitte Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2016 [ref=#ff3366]miczel[/ref], ja sie do takich felg nie cackam i jade je kwasem a jak nie pomaga to jeszcze deironizator
miczel Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2016 Jakiś konkret? Zielony jestem w tych sprawach, po za specyfikami z marketu nigdy nie miałem kontaktu z czymś innym. Liczę na pomoc i jakiś szybki instruktarz
Fitte Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2016 [ref=#ff3366]miczel[/ref], Tenzi Alux, ADBL Wheel Warior Gorzej nie będzie
grabek246 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2016 Tenzi Alux da rade. Mocniejszy od WW. Sam odszczurzalem felgi po zimie Aluxem i dal rade
miczel Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2016 Spróbować można ale nie wiem co z tego wyjdzie. Próbowałem to już usunąć jakimś cudem do felg od "moje auto" z marketu ale po za normalnym brudem z hamulców reszta już nie zeszła, jest jaki sklejona/wtopiona w felgę...
Gesiu_15 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2016 Tenzi ALux , Tuga czerwona powinna dać radę
Fitte Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2016 [ref]grabek246[/ref], srodki z marketów sa po prostu słabe. Kwas ma potężna moc ale może sie tez tak zdarzyć, że niektóre elementy zejdą dopiero po uzyciu deironizatora.
noyy Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2016 Od pewnego czasu mogę powiedzieć, że przeprowadziłem nieświadomie test, test preparatów do felg. Nie, nie były to jakieś maguiresy itd.. Kupowałem produkty w marketach. Jak można się domyślić - nie były one najlepszych polotów, powiedziałbym, że miały problem nawet z lekkim osadem na felgach od klocków hamulcowych. Któregoś dnia byłem w markecie, w makro, zachodzę na półkę z kosmetykami i ... jest - Dawaj! Sprawdzimy go. Od dziś - uwielbiam. Postaram się znaleźć fotki przed oraz po i wrzucę w post. (to było jakiś czas temu. Teraz już możesz nie znaleźć go na półkach - w tym markecie) Dodatkowo poza preparatem, możesz kupić coś w deseń wyciora, pomoże w zakamarkach. Nazwa produktu: Wonder Wheels Hot Wheels - zdjęcie poglądowe ( http://www.wilko.com/content/ebiz/wilkinsonplus/invt/0322746/0322746_l.jpg )
Rekomendowane odpowiedzi