ARTBRABUS Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2015 Witam wszystkich. Posiadam nowego Mercedesa S cupe z przebiegiem 4 kilometrów. Wczoraj jakiś typ, typiara, ktoś kto zwiedzał samochód zrobił coś takiego. Potrzebuje pilnej naprawy, wskazania kto by coś takiego naprawił. Każda pomoc będzie dobra lub wskazanie kogoś kto to reanimuje. Oczywiście fotel mogę wysłać w każde miejsce w Polsce.
impex Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2015 http://colourlock.pl/ Skontaktuj się z nimi-wiedze mają ogromną. Sam będe cos do nich na pewno oddawać, według mnie cięzko Ci bedzie znaleźć lepszych fachowców.
rahim Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2015 Albo http://lederzentrum.pl tutaj też dysponują sporą wiedzą.
jbiz Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2015 Breslau memberlist.php?mode=viewprofile&u=14913
SzaKal Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2015 colourlock i lederzendrum to praktycznie to samo, ja bym zrobił tak, i tak prowadzisz firmę detailingową, zadzwoń do wyżej wymienionych firm, umów się na szkolenie i sam to naprawisz, a w przyszłości będziesz mógł oferować klientom takie usługi takie naprawy nie są jakoś bardzo skomplikowane.
ARTBRABUS Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2015 colourlock i lederzendrum to praktycznie to samo, ja bym zrobił tak, i tak prowadzisz firmę detailingową, zadzwoń do wyżej wymienionych firm, umów się na szkolenie i sam to naprawisz, a w przyszłości będziesz mógł oferować klientom takie usługi takie naprawy nie są jakoś bardzo skomplikowane. Jestem zainteresowany takim szkoleniem, nawet chodzi mi po głowie ono za jakiś czas, ale siedzenie muszę mieć zrobione na już Wielkie dzięki za wskazówki, na pewno jutro będę dzwonił do nich, zobaczymy co i jak... Fajnie jest zapytać się kogoś i w kilka chwil mieć podany jakiś pomysł, wielkie dzięki raz jeszcze
biznes365 Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2015 A może użytkownik z forum zegarekpomoże. Pamiętam że działał coś z podłokietnikami w S klasie u użytkownikadzinkins w PSB były zdjęcia.
zegarek Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2015 Bardzo chętnie naprawiłbym ten fotel, bo w tym się specjalizuję, ale na forum jest jeszcze kilku magików, więc nie wiem czy nie znajdziesz bliżej siebie. Skontaktuj się z Łukaszem z Colourlocka, to może wskaże taką osobę.
Franek Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2015 Polecam kolegę Zegarka, malował to i owo i jestem bardzo zadowolony.
Administrator AreK Opublikowano 20 Marca 2015 Administrator Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2015 Poszło PW w tej sprawie.
Rekomendowane odpowiedzi