KERMIT_2014 Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Od 22 do 24 kwietnia w Warszawie odbędą się targi ISSA INTERCLEAN. Kto z okolic Katowic ma ochotę się przejechać. Targi obejmują: Maszyny i powiązane akcesoria Sprzęt taki jak mopy, ścierki i wózki Artykuły chemiczne, środki do dezynfekcji i konserwacji Urządzenia, materiały i akcesoria sanitarne Urządzenia wysokociśnieniowe, pokrewne maszyny i akcesoria Urządzenia, maszyny i produkty przemysłowe Sprzęt i akcesoria do czyszczenia okien i elewacji Maszyny,sprzęt i produkty do czyszczenia na zewnątrz Komponenty do produkcji i konserwacji Usługi sprzątania Usługi i wyposażenie pralni Myjnie samochodowe i produkty pokrewne Produkty dozujące, rozwiązania i usługi Planowanie, zarządzanie i konsultacje Edukacja, szkolenia, certyfikacja, badania Odzież robocza i ochronna Wszystkie inne powiązane produkty i usługi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilgt Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Ja nie z Katowic, ale chętnie się wybiorę, głównie jakieś akcesoria pooglądać Link to comment Share on other sites More sharing options...
KERMIT_2014 Posted March 18, 2015 Author Report Share Posted March 18, 2015 jadę głównie sprawdzić: myjki ciepłowodne wysokociśnieniowe myjki parowe - parownice fibry chemię do prania tapicerki Link to comment Share on other sites More sharing options...
funkoval Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Może zatem spotkamy się na miejscu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biszkopt Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 To może i ja podskoczę, bo akurat będę miał "luźniejsze dni". Edit: na stronie piszą, że to w kwietniu a nie marcu. Jak tak, to nie wiem czy przyjadę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KERMIT_2014 Posted March 18, 2015 Author Report Share Posted March 18, 2015 masz rację kwiecień Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts