KERMIT_2014 Posted March 18, 2015 Report Posted March 18, 2015 Od 22 do 24 kwietnia w Warszawie odbędą się targi ISSA INTERCLEAN. Kto z okolic Katowic ma ochotę się przejechać. Targi obejmują: Maszyny i powiązane akcesoria Sprzęt taki jak mopy, ścierki i wózki Artykuły chemiczne, środki do dezynfekcji i konserwacji Urządzenia, materiały i akcesoria sanitarne Urządzenia wysokociśnieniowe, pokrewne maszyny i akcesoria Urządzenia, maszyny i produkty przemysłowe Sprzęt i akcesoria do czyszczenia okien i elewacji Maszyny,sprzęt i produkty do czyszczenia na zewnątrz Komponenty do produkcji i konserwacji Usługi sprzątania Usługi i wyposażenie pralni Myjnie samochodowe i produkty pokrewne Produkty dozujące, rozwiązania i usługi Planowanie, zarządzanie i konsultacje Edukacja, szkolenia, certyfikacja, badania Odzież robocza i ochronna Wszystkie inne powiązane produkty i usługi
kamilgt Posted March 18, 2015 Report Posted March 18, 2015 Ja nie z Katowic, ale chętnie się wybiorę, głównie jakieś akcesoria pooglądać
KERMIT_2014 Posted March 18, 2015 Author Report Posted March 18, 2015 jadę głównie sprawdzić: myjki ciepłowodne wysokociśnieniowe myjki parowe - parownice fibry chemię do prania tapicerki
Biszkopt Posted March 18, 2015 Report Posted March 18, 2015 To może i ja podskoczę, bo akurat będę miał "luźniejsze dni". Edit: na stronie piszą, że to w kwietniu a nie marcu. Jak tak, to nie wiem czy przyjadę.
Recommended Posts