Jump to content

Gdzie oddać auto na naprawę ?

Recommended Posts

Witam, niestety moje Suzuki Swift Sport uległo niewielkiej stłuczce (nie z mojej winy) :(, w wyniku której muszę wymienić przedni zderzak. Naprawa będzie wykonywana na koszt sprawcy kolizji w autoryzowanej stacji Suzuki. Do którego serwisu oddać samochód :

- MM Cars Katowice ( autoryzowany punkt Suzuki )

- PGD Naprawy Nadwozi Katowice przy ul. Siemianowickiej 52c (również autoryzowny punkt napraw Suzuki) ?

Proszę o szybką odpowiedź, bo muszę oddać auto do serwisu. :)

A czy to musi być koniecznie autoryzowany punkt suzuki? Każdy warsztat blacharsko-lakierniczy wykona Ci naprawę bez gotówkową, gdzie często jakość wykonania jest lepsza niż u autoryzowanego serwisu.

• Moderator
Witam, niestety moje Suzuki Swift Sport uległo niewielkiej stłuczce (nie z mojej winy) :(, w wyniku której muszę wymienić przedni zderzak. Naprawa będzie wykonywana na koszt sprawcy kolizji w autoryzowanej stacji Suzuki. Do którego serwisu oddać samochód :

- MM Cars Katowice ( autoryzowany punkt Suzuki )

- PGD Naprawy Nadwozi Katowice przy ul. Siemianowickiej 52c (również autoryzowny punkt napraw Suzuki) ?

Proszę o szybką odpowiedź, bo muszę oddać auto do serwisu. :)

robili mi focusa w PGD. Nie jestem do końca zadowolony. Taki hurtowy mega przemiał.

Customer care w kolejce kuleje.

Widziałem jak "warsztatowi" dziargaja po parkingu autami klientów.

Konsultanci wyceniający szkodę na końcu dowolnie sobie żaglują cenami naprawy - ale to pewnie wszędzie tak jest.

Brzydko mi spasowali klapę. Dwa razy poprawiali i dalej jest nie równo.

Wsadzili mi fordowska nowa klapę która ma lekkie minimalne wgniecenie.

Juz nie miałem siły się z nimi użerać w dziesięcioletnim aucie.

Lakierowanie zrobili dobrze i odcień w miarę pasuje.

Ale jakiś taki niesmak mi został ....