Jump to content

Mad Cow Mango Sauce

e36ace

Recommended Posts

• Dystrybutor

Sponsorem testu jest Mad Cow

Otrzymałem 100ml Mango Sauce w oryginalnej butelce.

Opis ze strony sklepu:

Kosmetyk do wnętrz Mango Sauce Interior Dressing nadaje długotrwałe, matowe wykończenie tapicerki, plastiku, gumy i winylu. Jest nietłusty, nie klei się.

Ma także dodatkową zaletę - neutralizuje zapachy. Doświadczasz tego, przy każdym wsiadaniu do samochodu, gdyż pachnie bardzo przepysznie - ale przede wszystkim usuwa wszelkie nieprzyjemne smrodki.

2rpqijk.jpg

walczymy z boczkiem z drzwi

2ljhjco.jpg

Plastiki umyte przy pomocy APC

33f8eox.jpg

Dressing nakładałem przy pomocy aplikatora

afc30y.jpg

50:50 od razu po nałożeniu przed wchłonięciem

wi95ip.jpg

po chwili

adgb50.jpg

33xeeyg.jpg

2m41ylf.jpg

jescze jedna pięćdziesiątka

2dtvsck.jpg

na kierownicy powtórka z rozgrywki

15zsig8.jpg

29ar30o.jpg

deska po odświeżeniu

2vxpurn.jpg

vn1i6d.jpg

Słowem ode mnie: Przyjemny dressing o delikatnym przyjemnym zapachu, po aplikacji niemal niewyczuwalny, dający bardzo ładny satynowy wygląd plastikom wewnątrz pojazdu. Łatwa aplikacja i brak zapachu po oraz świeży wygląd plastików to nie wątpliwie atuty Mango Sauce. Dziękuję Łukaszowi za możliwość testu.

• Dystrybutor

Dzięki wielkie za test gratisów do zakupu, także sponsorem nie tylko jest MadCowPL ;) Tak jak pisaliśmy w okresie zimowym trzeba zadbać o paczkę by była szczelnie wypełniona dodatkami. Taki mamy zwyczaj.

Tak jak zauważyłeś Mango Sauce jest pożądanym środkiem dla osób, które lubią zostawić wnętrze bez połysku i zbytniej ingerencji. Ma być czysto i schludnie.