Dystrybutor e36ace Opublikowano 12 Lutego 2015 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2015 Sponsorem testu jest Mad Cow Otrzymałem 100ml Mango Sauce w oryginalnej butelce. Opis ze strony sklepu: Kosmetyk do wnętrz Mango Sauce Interior Dressing nadaje długotrwałe, matowe wykończenie tapicerki, plastiku, gumy i winylu. Jest nietłusty, nie klei się. Ma także dodatkową zaletę - neutralizuje zapachy. Doświadczasz tego, przy każdym wsiadaniu do samochodu, gdyż pachnie bardzo przepysznie - ale przede wszystkim usuwa wszelkie nieprzyjemne smrodki. walczymy z boczkiem z drzwi Plastiki umyte przy pomocy APC Dressing nakładałem przy pomocy aplikatora 50:50 od razu po nałożeniu przed wchłonięciem po chwili jescze jedna pięćdziesiątka na kierownicy powtórka z rozgrywki deska po odświeżeniu Słowem ode mnie: Przyjemny dressing o delikatnym przyjemnym zapachu, po aplikacji niemal niewyczuwalny, dający bardzo ładny satynowy wygląd plastikom wewnątrz pojazdu. Łatwa aplikacja i brak zapachu po oraz świeży wygląd plastików to nie wątpliwie atuty Mango Sauce. Dziękuję Łukaszowi za możliwość testu.
Dystrybutor MadCowPL Opublikowano 13 Lutego 2015 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2015 Dzięki wielkie za test gratisów do zakupu, także sponsorem nie tylko jest MadCowPL Tak jak pisaliśmy w okresie zimowym trzeba zadbać o paczkę by była szczelnie wypełniona dodatkami. Taki mamy zwyczaj. Tak jak zauważyłeś Mango Sauce jest pożądanym środkiem dla osób, które lubią zostawić wnętrze bez połysku i zbytniej ingerencji. Ma być czysto i schludnie.
Rekomendowane odpowiedzi