szewczyksb Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Witam, mam do Was pytanie odnośnie szczotek do szorowania, których używa się podczas prania tapicerki, dywanów. Chciałbym się od Was dowiedzieć jakich używacie i gdzie je kupujecie?? Zjeździłem całe miasto i nie mogę znaleźć takiej z odpowiednim włosem.
Michael MSTP Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Ja używam zwykłej z Tesco, zrobiłem test Kanara, przejechałem wlosiem na wewnętrznej stronie ręki. Krzywdy nie zrobiłem wiec się nadaje. Oczywiście nie mechaci materiałów i sprawdza się. Koszt napewno poniżej 10 zł nie pamiętam. Nie ma się co zabardzo nad tym zagadnieniem rozkminiac. Wiele się nadaje nie koniecznie muszą być markowe
szewczyksb Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Właśnie chodzi mi o to, że w moim mieście w żadnym z marketów nie ma odpowiedniej. Albo są zbyt miękkie albo za ostre...
cannonn Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Ja używam szczotki do butów z naturalnego włosia. Poszukaj może w sklepach o tej tematyce
funkoval Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Vikan - mam 2 szczotki o różnych twardościach. Bardzo dobrze sobie radzą.
swietlikk Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 Jak pisze cannonn ta do butów jest fajna. Ale nawet tak z twardym włosiem też się nada : do niektórych zabrudzeń/uporczywych. Ale trzeba szukać : Pepko, lidle, hurtownie chemiczne, szukać, szukać i szukać.
kita33 Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2015 A ja posiadam taką oto szczotkę zobaczymy co potrafi https://imagizer.imageshack.us/v2/320xq ... ULv9Lo.jpg
Jamalrabka Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2016 Ja tez miałem dylemat odnośnie szczotek. Kupiłem w Pepco taką z raczką. Idealna - koszt 3,90 Zrobie fotke to wrzuce na forum. Co do szczotek do szorowania dywanów to radze sobie tak iż mam dużą miotłę ulicówkę z lekko przycietym włosiem. Zdaje egzamin wzorowo. Koszt 11zł bez kija
Jamalrabka Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2016 Szczotka z Pepco to ta żółta. Ta zielona jest z InterMarcher
Rekomendowane odpowiedzi