wwiecha Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 praca bardzo fajna, ale.... czy mógłbyś dać zdjęcia "po" bez obróbki? bo strasznie podciągnięte są na nich kontrast i kolory i w zasadzie to nie wiadomo co zrobiłeś Ty a co photoshop... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 praca bardzo fajna, ale.... czy mógłbyś dać zdjęcia "po" bez obróbki? bo strasznie podciągnięte są na nich kontrast i kolory i w zasadzie to nie wiadomo co zrobiłeś Ty a co photoshop... Uuuuaaaa, ja się nie znam na fotografii i programach graficznych ale dobrze wiedzieć od kogoś kto się zna, że ktoś podpicowuje swoją pracę Ogólnie fajna relacja i efekt końcowy (jeśli bez podkręcania ) - szkoda tylko, że nie ma nic z papierkami i rysami jak to było wyciągane bo było z czego robić patrząc po pierwszych fotach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
One Love Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Jak na pierwsze podejście to bardzo ładnie podziałałeś Efekt piękny, oby właściciel utrzymał ten stan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamils Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 wwiecha, zdjęcia nie były 'kolorowane'. zostały tylko wykadrowane. Zwróć uwagę na np auto w tle, które ma normalne kolory lub też nawet na kostkę, która jest po prostu blada. szkoda tylko, że nie ma nic z papierkami i rysami jak to było wyciągane bo było z czego robić patrząc po pierwszych fotach. czas uciekał lub też po prostu zapominałem o fotkach. myślę, że na pierwszy raz jest to do wybaczenia w kolejnych pracach postaram się pamiętać o dokumentowaniu wszystkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 22 Grudnia 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 kawał dobrej roboty widać włożony wkład pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deal Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 swietna robota auto odrzylo . pytanko jake rozcienczenie SG ? myjesz na kostce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulik12 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Faktycznie ten lakier się fajnie poddaje. Tutaj zdjęcie niestety z komórki ale widać co można z nim zrobić. Trzy przejazdy na DA z padem Flexi z mikrofibry i Menzerna 400 bez wykończenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 15 Lutego 2015 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Jaka byla kolejność/kombinacja past, padow, i maszynek (widze masz rotacje i DA) -- Sent from Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrisAGC Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Efekt bardzo fajny, podoba mi się Sam za jakiś czas zamierzam ruszyć z taką ofertą u siebie w mieście i też obawiam się tekstów typu "lakiernik zrobi mi za 200 zł", no ale nic się nie poradzi chyba na takie ludzkie gadanie.. Samochód sam w sobie też bardzo fajny i planuje kupić taki jako następny samochód Życzę powodzenia przy kolejnych pracach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandi Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 zrobiłeś skok w wyglądzie tego samochodu super efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamill33 Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 fajna praca auto dużo odżyło a silniczek w opelku bardzo fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszczek Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 muszę o coś zapytać. w tym aucie były kropki na chromowanych napisach. udało Ci się coś z tym zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuwegner70 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Świetna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rati Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Dobra robota Kolor zapewne Z20R. Ja też pierwszą polerkę będę robił na Oplu. Mam Astre H GTC maskę już mam zrobioną bo odpryski zalewałem, a na resztę narazie nie mam czasu ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jastrzab93 Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Świetna robota, ja pragne stworzyć u siebie warunki do detailingu ale jak narazie to $$ brakuje ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rynek Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Super robota Auto wygląda jak nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smelbo Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Fajna robota, brakuje jeszcze fotek emblematów po korekcie (z klapy). I te dokładki jakieś ufajdane czymś białym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stilon2004 Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 zajefajny efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sardzent Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 bardzo ladnie wyglada i sam tak dobrze bym nie zrobil wiec sie przyczepie ;-) brakuje mi malego detalu, zdjecia znaczka opel, singum z klapy juz po bo wygladalo na strasznie zapuszczone miejsce ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StachuRZ Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Super efekt, pogratulować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi