Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

praca bardzo fajna, ale.... czy mógłbyś dać zdjęcia "po" bez obróbki? bo strasznie podciągnięte są na nich kontrast i kolory i w zasadzie to nie wiadomo co zrobiłeś Ty a co photoshop...

Opublikowano
praca bardzo fajna, ale.... czy mógłbyś dać zdjęcia "po" bez obróbki? bo strasznie podciągnięte są na nich kontrast i kolory i w zasadzie to nie wiadomo co zrobiłeś Ty a co photoshop...

Uuuuaaaa, ja się nie znam na fotografii i programach graficznych ale dobrze wiedzieć od kogoś kto się zna, że ktoś podpicowuje swoją pracę ;)

Ogólnie fajna relacja i efekt końcowy (jeśli bez podkręcania :) ) - szkoda tylko, że nie ma nic z papierkami i rysami jak to było wyciągane bo było z czego robić patrząc po pierwszych fotach.

Opublikowano

wwiecha, zdjęcia nie były 'kolorowane'. zostały tylko wykadrowane. Zwróć uwagę na np auto w tle, które ma normalne kolory lub też nawet na kostkę, która jest po prostu blada.

szkoda tylko, że nie ma nic z papierkami i rysami jak to było wyciągane bo było z czego robić patrząc po pierwszych fotach.

czas uciekał lub też po prostu zapominałem o fotkach. myślę, że na pierwszy raz jest to do wybaczenia ;) w kolejnych pracach postaram się pamiętać o dokumentowaniu wszystkiego

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Faktycznie ten lakier się fajnie poddaje.

Tutaj zdjęcie niestety z komórki ale widać co można z nim zrobić.

Trzy przejazdy na DA z padem Flexi z mikrofibry i Menzerna 400 bez wykończenia.

IMAG0159.jpg.c8de6161a5f6baf851ff35c01508a3a3.jpg

• 2 tygodnie później...
  • Moderator
Opublikowano

Jaka byla kolejność/kombinacja past, padow, i maszynek (widze masz rotacje i DA)

--

Sent from Tapatalk

Opublikowano

Efekt bardzo fajny, podoba mi się :)

Sam za jakiś czas zamierzam ruszyć z taką ofertą u siebie w mieście i też obawiam się tekstów typu "lakiernik zrobi mi za 200 zł", no ale nic się nie poradzi chyba na takie ludzkie gadanie..

Samochód sam w sobie też bardzo fajny i planuje kupić taki jako następny samochód :)

Życzę powodzenia przy kolejnych pracach :)

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

muszę o coś zapytać. w tym aucie były kropki na chromowanych napisach. udało Ci się coś z tym zrobić?

Opublikowano

Dobra robota :D Kolor zapewne Z20R. Ja też pierwszą polerkę będę robił na Oplu. Mam Astre H GTC maskę już mam zrobioną bo odpryski zalewałem, a na resztę narazie nie mam czasu ;/

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

bardzo ladnie wyglada i sam tak dobrze bym nie zrobil wiec sie przyczepie ;-) brakuje mi malego detalu, zdjecia znaczka opel, singum z klapy juz po bo wygladalo na strasznie zapuszczone miejsce ;]