Skocz do zawartości

Opel Signum, pierwsze podejście :)

Kamils

Rekomendowane odpowiedzi

praca bardzo fajna, ale.... czy mógłbyś dać zdjęcia "po" bez obróbki? bo strasznie podciągnięte są na nich kontrast i kolory i w zasadzie to nie wiadomo co zrobiłeś Ty a co photoshop...

Uuuuaaaa, ja się nie znam na fotografii i programach graficznych ale dobrze wiedzieć od kogoś kto się zna, że ktoś podpicowuje swoją pracę ;)

Ogólnie fajna relacja i efekt końcowy (jeśli bez podkręcania :) ) - szkoda tylko, że nie ma nic z papierkami i rysami jak to było wyciągane bo było z czego robić patrząc po pierwszych fotach.

wwiecha, zdjęcia nie były 'kolorowane'. zostały tylko wykadrowane. Zwróć uwagę na np auto w tle, które ma normalne kolory lub też nawet na kostkę, która jest po prostu blada.

szkoda tylko, że nie ma nic z papierkami i rysami jak to było wyciągane bo było z czego robić patrząc po pierwszych fotach.

czas uciekał lub też po prostu zapominałem o fotkach. myślę, że na pierwszy raz jest to do wybaczenia ;) w kolejnych pracach postaram się pamiętać o dokumentowaniu wszystkiego

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Efekt bardzo fajny, podoba mi się :)

Sam za jakiś czas zamierzam ruszyć z taką ofertą u siebie w mieście i też obawiam się tekstów typu "lakiernik zrobi mi za 200 zł", no ale nic się nie poradzi chyba na takie ludzkie gadanie..

Samochód sam w sobie też bardzo fajny i planuje kupić taki jako następny samochód :)

Życzę powodzenia przy kolejnych pracach :)

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...