Denzkit Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 PRZEpiękna robota ! Jak ten zapach od CG ? Zapach przypomina choć trochę nowy samochód ? czy prędzej jest zbliżony do starej gumy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Mess, na początku to było potem zobaczyłem że właśnie na zderzaku leży więc wleciała piłka tenisowa. Co do narzeczonej to jasne że pomagała inaczej nie dał bym rady się wyrobić w takim czasie. Nawet duetto nie było dla niej problemem i gdzieniegdzie sam finishu nie musiałem robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8szymon8 Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Świetna robota Dodaję do ulubionych jako poradnik jak pracować ze swoim samochodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Dobre Clio nie jest złe Mijałem jakiś czas temu narzeczoną na mieście. Nie mieszka przypadkiem na Eichlera? Btw to Ciebie w Fieście też widziałem w wakacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 weglus, mieszkamy nie tak daleko ciebie. Więc nie wykluczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 kaskra1, auta sie błyszczały więc uwage zwróciłem. Fieste to po ST skojarzyłem, a z Twingo zapamiętałem charakterystyczną tablice "S7" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knzz Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 podrzuć gdzie nabyłeś te zgrabne butle z atomizerami ?? już znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablo228 Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 fajnie to wszystko wyszło dużo dużo pracy dla takiego efektu, taka mała rajdówka na tych białych felgach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 No ogrania widzę kolega. Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 diablo228, Marco, dzięki bardzo. Cały czas się uczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Przeprzyjenma relacja Bystre masz te furki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kloch Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Świetna relacja i foty Samochód po korekcie wyszedł rewelacyjnie To się dziewczyna musi teraz jakoś odwdzięczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olas Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 ogrom włożonej pracy i widać powalajace efekty, gratuluje obu autek sam bym chetnie takie przyjał w garazu super foty i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej WTN Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Dzieki za odpowiedź na moje pytania Ja zapach New Car? Trwałość, jakość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Dzieki za odpowiedź na moje pytania Ja zapach New Car? Trwałość, jakość? Na początku trochę plastikowy. .ale jak wietrzeje to już delikatnie pachnie, mi się podoba. Co mycie poprawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 W końcu coś konkretnego, wszystko kompleksowo od a do z Zestaw środków też bardzo fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Świetna robota i super relacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyngso Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Witam Gratki pięknego autka. Kawał na prawdę dobrej roboty i fajna relacja. Kolego, czym potraktowałeś rysy na plastiku od zegarów? Mam u siebie w aucie parę rysek ale boje sie do tego podejśc, żeby nie "polepszyć" sobie. Nie mam żadnego urządzenia do polerowania ale widziałem na fotce, że Ty tez zabierałeś się do tego ręcznie. Mógłbys podać mi nazwe specyfika i jak długo zmagałeś sie z rysami? Pozdrov Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 lyngso, Witam najpierw jak widać zacząłem od amigo ale nie byłem zachwycony i wziąłem menzerne 2500 na mikrofibre i polerowalem ze 3-4 minuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyngso Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Witam Dzięki za odpowiedź. Rozumiem, że cała operacja przebiegła ręcznie bez żadnej maszyny ? Pytam, bo nie posiadam i nigdy nie robiłem korekcji lakieru wiec nie mam doświadczenia z używaniem maszyn polerskich. Jeśli więc moge to zrobić ręcznie to spoko, spróbuję sie do tego przełamać, bo nie chcę sobie "polepszyć" Pozdrov Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rewolwerowiec Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Super Artyleria że Efekty też na 10/9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Witam Dzięki za odpowiedź. Rozumiem, że cała operacja przebiegła ręcznie bez żadnej maszyny ? Pytam, bo nie posiadam i nigdy nie robiłem korekcji lakieru wiec nie mam doświadczenia z używaniem maszyn polerskich. Jeśli więc moge to zrobić ręcznie to spoko, spróbuję sie do tego przełamać, bo nie chcę sobie "polepszyć" Pozdrov Do takiego delikatnego plastiku wystarczy ręka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stafix Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Wyszło naprawdę fajnie. Przyglądam się dopiero jak wygląda to forum, ale zainspirowałeś mnie do zrobienia czegoś podobnego z moją Honda Civic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyngso Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Do takiego delikatnego plastiku wystarczy ręka. Witam Zaopatrzyłem sie w dwa preparaty. Sugerowany MENZERNA PF2500 oraz specjalnie do plastiku DURAGLOSS 681. Zrobiłem test na wyświetlaczu od starej wieży KENWOOD i efekt lepszy po użyciu MENZERNA PF2500. Po powrocie do domku zabieram sie za zegary w Golfie Jeszcze raz dzięki za podpowiedź. Pozdrov Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Do takiego delikatnego plastiku wystarczy ręka. Witam Zaopatrzyłem sie w dwa preparaty. Sugerowany MENZERNA PF2500 oraz specjalnie do plastiku DURAGLOSS 681. Zrobiłem test na wyświetlaczu od starej wieży KENWOOD i efekt lepszy po użyciu MENZERNA PF2500. Po powrocie do domku zabieram sie za zegary w Golfie Jeszcze raz dzięki za podpowiedź. Pozdrov Cała przyjemność po mojej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi