jagmar Posted October 15, 2014 Report Share Posted October 15, 2014 Witam! Co prawda aura za oknem coraz mniej sprzyjająca na jakieś spoty, ale może warto by było się zorientować czy są jacyś chętni z Olsztyna i okolic ? Dzieje się coś w tych rejonach ? Są tu jacyś pasjonaci ? pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
matraxo Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 Jeśli chodzi o nasz region to nie ma ludzi z taką pasją chętnych na spoty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkobus1 Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 Ja jestem z okolic, tzn mam około 80 km. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek_ol Posted October 17, 2014 Report Share Posted October 17, 2014 Kilka osób jest nawet z samego Olsztyna. Udało nam się kilka razy spotkać na wspólnym myciu naszych autek. Ale widzę, że nasze grono się poszerza co bardzo cieszy. Poniżej link do naszych lokalnych spotkań: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 6&start=75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxManiekxx Posted October 26, 2014 Report Share Posted October 26, 2014 matraxo bynajmniej ja jestem jedną osobą w Elblągu chętną na spoty jeżeli czas wogóle pozwoli Olsztyn trochę daleko. Ale gdyby spotkania miały by miejsce np. w Ostródzie to chętniej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario88 Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 Grono się poszerza jest ktoś dalej chętny na spoty ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts