jagmar Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2014 Witam! Co prawda aura za oknem coraz mniej sprzyjająca na jakieś spoty, ale może warto by było się zorientować czy są jacyś chętni z Olsztyna i okolic ? Dzieje się coś w tych rejonach ? Są tu jacyś pasjonaci ? pozdrawiam
matraxo Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2014 Jeśli chodzi o nasz region to nie ma ludzi z taką pasją chętnych na spoty.
kkobus1 Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2014 Ja jestem z okolic, tzn mam około 80 km.
Misiek_ol Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2014 Kilka osób jest nawet z samego Olsztyna. Udało nam się kilka razy spotkać na wspólnym myciu naszych autek. Ale widzę, że nasze grono się poszerza co bardzo cieszy. Poniżej link do naszych lokalnych spotkań: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 6&start=75
xxManiekxx Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2014 matraxo bynajmniej ja jestem jedną osobą w Elblągu chętną na spoty jeżeli czas wogóle pozwoli Olsztyn trochę daleko. Ale gdyby spotkania miały by miejsce np. w Ostródzie to chętniej
Dario88 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2016 Grono się poszerza jest ktoś dalej chętny na spoty ?
Rekomendowane odpowiedzi