Administrator AreK Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2016 Dziękuję Wszystkim za dobre słowo. Mercedes jeździ tylko w święta i ma się świetnie. Zachęcam do głosowania na kolejną metamorfozę w moim wykonaniu. Renault Twingo Wkrótce kolejne ciekawe projekty.
car wash Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2016 Pełna profeska :) Pozdrawiam serdecznie jesteś moim guru:)
miloszap Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Piękna robota. Marzy mi się taki wozik :-)
Essa Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Chciałbym chociaż w 1/4 zrobić kiedyś tak samochód, może z czasem przyjdą efekty wraz z doświadczeniem i powiększającym się arsenałem środków. Super robota.
volvouser1992 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2016 samo przewijanie zdjęć zajęło troche czasu. Kurde ale jaki z tego wyszedł efekt. Jestem w szoku pełen podziwu i zacytuję słowa zielonego " mózg roz***any!
Lguzio Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2016 Jedna z pierwszych relacji którą przeglądałem wchodząc na forum i wracam do niej już czwarty raz. Szacunek za czas i prace,gratulacje z tytułu pięknego auta.
BWG Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2016 O_O, szok, niedowierzanie, ale pełny podziw
misiek9980 Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2016 Cześć! super relacja ogladałem całość z 5 razy- serio Widziałem że mierzyłeś się z tzw. skórą słonia... więc masz doświadczenie. Powiedz mi czy defekt widoczny na poniższym zdjęciu jest do usunięcia czy tylko malowanie? Pozdrawiam
Administrator AreK Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2016 Ciężko ocenić to po zdjęciu. Oczywiście w dużym stopniu można to zminimalizowac
Franek Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2016 Jakoś mnie wzięło i sobie raz jeszcze na spokojnie przejrzałe. Super relacja. Właściciel widział go w trakcie prac czy tylko wpadł na odbiór? Ogólnie jak wrażenia właściciela? (zawsze mnie to zastanawia)
Neneschek Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2017 Stan był bardzo opłakany, ale efekt.. naprawdę dobra robota:) wiele pracy i cierpliwości, jednak było warto:)
JohnnyC Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2017 Rewelacja! Jestem pod wielkim wrażeniem! Niesamowity ogrom prac włożony w auto, ale za to z jakim skutkiem
adamfirst1 Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2017 Bardzo dobrze to wygląda, ale chyba foteli nie udało ci się doczyścić ?
Administrator AreK Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2017 Udało!. Widoczne przebarwienia to ząb czasu i słońce które "wypaliło" materiał.
oldstarsgarage Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2017 Praca przyprawia o zawrót głowy. Warto kochać stare samochody
Mike87 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2017 Piękna gablota ! Dużo serca w nią włożyłeś, super!
Feyro Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2017 Super relacja - wielki szacunek za wkład pracy. Zauważyłem, że APC SG Red Devil dobrze poradził sobie z zabrudzeniami wnętrza
Administrator AreK Opublikowano 8 Lipca 2017 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2017 Dziękuję za dobre słowo. Tak, swego czasu Red Devil był moim ulubionym APC. Produkt robiący niezłą robotę. 1
p.d. Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2017 Pełen podziw za czas i wkład pracy, extra relacja!
mako.garage Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2017 a ja zadam pytanie z innej beczki . Jakim aparatem robiłeś foto ? Szukam aparatu dla siebie przegladajac foty
Rekomendowane odpowiedzi