Makaveli Posted October 11, 2014 Report Posted October 11, 2014 Co sądzicie o ich produktach? Szczególnie chodzi mi o APC Super AZ oraz o płyn do mycia szyb. O ile o płynie do szyb znalazłem informacje na forum to o APC nic. Jak ma się stosunek cena/jakość? Czy nie działają negatywnie na lakier, uszczelki itp? Z góry dzięki za opinie edit zauważyłem że wpisałem do złego działu, przepraszam. Jak można to proszę o moda o przeniesienie lub jeśli to nie przeszkadza to piszcie tutaj opinie
manio49 Posted October 11, 2014 Report Posted October 11, 2014 Dostałem swego czasu próbkę APC - produkt nie ma się czego wstydzić, w porównaniu z SG Red Devil według mnie jest nawet odrobinkę mocniejszy. Poza tym bodajże piotr13 robił test tego APC. EDIT: Testowałem też pianę aktywną od allegrini ale to nie mój target. Tzn. tak - szału nie ma, ale wolę np. BLINK'a
/miodu/ Posted October 11, 2014 Report Posted October 11, 2014 Ja testowałem Skin AL. Środek wszechstronnego użytku o ph 10. We wnękach w samochodzie w stężeniu 1:6 nie miał problemu z doczyszczeniem powierzchni. Ładnie się pieni, nie pozostawia po sobie nalotu na plastikach. Czyściłem nim przypalone blachy z piekarnika i też dawał sobie z nim radę. Myślę nad kupnem innych produktów do domu tej marki.
Recommended Posts