tdzuku Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2015 Jaką szczotką myjecie nadkola? Potrzebuję coś taniego, najlepiej z marketu, ew. do zrobienia DIY. Oczywiście chodzi mi o umycie APC. -- 30 maja 2015, 13:30 -- Drugie pytanie, czy glinke Valet Pro podzielic na kilka cześci czy robić w takim kawalku w jakim jest od nowosci?
damian Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2015 Kartą debetową z mbanku, tylko dolar wychodzi ponad 4zł, bo jeszcze liczą za przewalutowanie.
barat Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2015 Koledzy, kupiłem dziś myjkę Nilfisk c120.6 i są tam dwie dysze: Tornado PR oraz Powerspeed. Tornado jest regulowana i podobno ma strumień płaski ... używać jej do auta czy lepiej zakupić jeszcze tą dyszę z symbolem auta (Nilfisk 6411136 - Auto Nozzle)? Pytanie dodatkowe - pianownica od TECHKAR_PL z allegro będzie OK? TECHKAR_PL Firma po sąsiedzku, nawet nie wiedziałem. Powiedz mi bo też niedawno kupiłem nilfiska 120 z pełnym pakietem akcesoriów, nie wydaje Ci się że mimo wszystko jest trochę słaba? Swoją drogą tez kupiłem niedawno pianę aktywna ale z tej pianownicy dołączonej e zestawie Nic się nie da wyciągnąć Wysłano z mojego G4S Z tego co wyczytałem to pianownice "w zestawie" są do wyrzucenia ... trzeba nabyć PA. Dziś miałem okazję uruchomić myjkę - jak dla mnie ciśnienie jest OK, ale chyba kupię tą końcówkę do mycia auta (6411136), bo ta dysza regulowana jednak daje za wąski kąt
kerad Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2015 kerad, wkładem do nożyków tapicerskich, wygnij w U i brzuszkiem na środku skrob albo kup skrobak do szyb w markecie budowlanym Poszło skrobaczka do płyty grzewczej, dzięki Wysłane z mojego X9180
Barista Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2015 Kartą debetową z mbanku, tylko dolar wychodzi ponad 4zł, bo jeszcze liczą za przewalutowanie. A nie ma strachu przed jakimiś nadużyciami? jest to jakoś bezpieczne? Szkoda, że nie działa tam Paypal.
kerad Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2015 Barista najlepiej konto walutowe w tmobile bank, bez opłat z karta w dolarach i nie masz przewalutowania wysłane tapatalk
kandy Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2015 Barista, masz ochronę kupującego, do momentu potwierdzenia przez Ciebie dostarczenia produktu kupujący nie dostaje kasy
Michael MSTP Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2015 Pytanko, dzis ogladalem auto znajomego niedlugo bedziemy cos z nim robic. Na jednym elemencie jest takie jak by białawe, nie wiem jak to nazwac mam nadzieje ,ze cos na zdjeciu widac. Auto mialo robione "korekte" w zeszlym roku czy to jest przebicie w tym miejscu?
Barista Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2015 Nie chodzi mi o ryzyko związane z brakiem otrzymania towaru, bo kupuję tam jakieś drobiazgi. Czy instytucja obsługująca transakcje kartowe to jakaś zaufana firma.
Michael MSTP Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2015 Nie wygląda mi to na przebicie A co? Jakies zmatowienie?
kubik Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2015 Niewyprowadzony do końca szlif Przebicie to po prostu ciemniejsza dziura by była
kandy Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2015 Barista, u mnie nic złego się nie działo, ale jak Ty, kupuję tylko pierdoły
Gajek Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2015 Podpowie ktoś mi z tą moją kierownicą??
tdzuku Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2015 gdzie w aucie stawiacie zapach california scents?
Vespa Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2015 tdzuku, w każdym samochodzie pasuje gdzie indziej, u mnie idealnie na styk, z milimetrowym luzem tutaj:
Mateusz SLK 350 Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2015 Ja stawiam w uchwycie na kubek Odpowie mi ktoś na moje pytanie wcześniej odnośnie politury i wosku ?
SGJ Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2015 Do ręcznej korekty lakieru (Astra ciemmny srebrny metalik) planuję kupić pastę Poorboy's World SSR1. Czego użyć do wykończenia? World Pro Polish 2 czy Professional Polish?
kita33 Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2015 Który z tych środków będzie odpowiedni do zabezpieczenia gumowych pedałów w aucie po ich umyciu: 1. Poorboy’s World Natural Look 2. 1z Einszett Rubber Care Stick Gummi Pflege 3. Auto Finesse Revive Trim Dressing 4. Koch Chemie Nano Magic Plast Care 5. Autobrite Black Dye 6. Inny
Barista Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2015 Natural to będzie pewnie śliski, więc odpada. Black dye to fajny barwnik, ale warto zabezpieczyć go może Kochem?
piter007i Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2015 Koledzy, kupiłem dziś myjkę Nilfisk c120.6 i są tam dwie dysze: Tornado PR oraz Powerspeed. Tornado jest regulowana i podobno ma strumień płaski ... używać jej do auta czy lepiej zakupić jeszcze tą dyszę z symbolem auta (Nilfisk 6411136 - Auto Nozzle)? Pytanie dodatkowe - pianownica od TECHKAR_PL z allegro będzie OK? TECHKAR_PL Firma po sąsiedzku, nawet nie wiedziałem. Powiedz mi bo też niedawno kupiłem nilfiska 120 z pełnym pakietem akcesoriów, nie wydaje Ci się że mimo wszystko jest trochę słaba? Swoją drogą tez kupiłem niedawno pianę aktywna ale z tej pianownicy dołączonej e zestawie Nic się nie da wyciągnąć Wysłano z mojego G4S Z tego co wyczytałem to pianownice "w zestawie" są do wyrzucenia ... trzeba nabyć PA. Dziś miałem okazję uruchomić myjkę - jak dla mnie ciśnienie jest OK, ale chyba kupię tą końcówkę do mycia auta (6411136), bo ta dysza regulowana jednak daje za wąski kąt Witaj Powiedz mi pianownica PA w myjce nilfisk 120 robi konkretny śnieg? Daj zna tez jak kupisz końcówkę do samochodow jaki będzie efekt może i sam się skuszę Wysłano z mojego G4S
kita33 Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2015 Barista, a może kupić mały CarPro Cquartz Perl 50ml lub Auto Finesse Revive Trim Dressing
Sztig Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2015 Cześć, który wybrać? Mam obecnie Chemical Guys ręcznik z mikrofibry Miracle Dryer 60x90cm. Poorboy's Waffle Weave ręcznik do osuszania 60x90 vs Gyeon Q2M Waffle Dryer 60x80cm
Rekomendowane odpowiedzi