Skocz do zawartości

MINI Cooper

Geno

Rekomendowane odpowiedzi

Wysokie pięć za podejście do tematu :good: Zazdroszczę w pozytywnym tego słowa znaczeniu :)

Szkoda, że siostra nie chciała Abartha 500 :mrgreen: Z nieskrywaną dziką radością popatrzałbym na relacje ze smalcowania, poczytał Twoją recenzje z jazdy :)

PS rodzina Ci nie dokucza, że jeździsz VW - jak w stajni stoją bawarki i bawarkopodobne wynalazki :mrgreen: ?

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Relacja świetna, przyjemnie się ogląda. A zapału masz co nie miara ;)

Już niedługo i ja podobną operację będę robił (imię te same mamy tyle że ja rok starszy :lol: ). Autko czeka już u dealera, załatwiam ostatnie formalności. Może po niedzieli odbiorę :kox:

Dzięki, dzięki :good::good::good:

Erasera nie mam, chociaż coś mi świta, że Kuba zostawił jakąś końcówkę w butli, to może coś porównam :o

Do tej pory wymywałem wszystko IPĄ, głównie, żeby się nie stresować :mrgreen: Ale jak robiliśmy czarną Rkę Kuba przywiózł ze sobą to to i mówi, że warto. Faktycznie, warto. Dobrze się dociera, nie robi mazów, super wymywa. Nadaje się i pod powłokę, i właśnie do wymywania past ;)

Nie wiedziałem za bardzo czym. Jeśli mógłbyś coś polecić, to ;)

Jak najbardziej te produkty, ktore poleca miszcz Karate Kid.. ;)

Osobscie mam jeszcze dobre doswiadczenia z SV Lotos Protectant i CG Fabric Guard. Troche tego na rynku jest wiec mozesz potestowac :)

Mnie najbardziej podobaja sie kropelki po GT I1 i Lotos'ie. 303 tez jest spoko.. Najtaniej z tych tutaj wychodzi chyba CG..

Na alcantare zabezpieczona Lotosem wylalem kiedy prawie caly kubek kawy.. 0 sladow, 90% kawy wsiaklo w papierowy recznik.

• Dystrybutor
To coś w środku jest takie hmm twarde, szorstkie, coś jakby jeans takie szy szy szy ( Pan wie o czym ja mówię ).

I drapie w uda (wiem, bo sprawdzałam :mrgreen: ). Fajne auto, fajna praca :good:

W temacie tapicerki to w gofrze zabezpieczaliśmy colourlockiem i na razie jest spoko chociaż kawy nie wylewałam (jeszcze) :mrgreen:

• Dystrybutor
jools, nie zauważyła :lol:

serio?

tak jak mówiłem w sobotę, bardzo fajna praca! no i nie wiem czy byłeś akurat gdyśmy impregnat Nanolex pokazywali, ale na pewno jest bezpieczny dla foteli, więc śmiało można brać!

dzięki za odwiedziny!

• 2 tygodnie później...