xxManiekxx Posted September 1, 2014 Report Posted September 1, 2014 Pytatnie do osób, które pracowały na obu maszynach i pomogą rozwiać wątpliwości. Jaka jest różnica pracy pomiędzy LHR 75, a LHR 75 E Stoję przed zakupem jednej z nich i nie wiem czy lepiej zdecydować się na elektryczną czy na pneumatyczną. Którą wygodniej się pracuje.
_Makki_ Posted September 3, 2014 Report Posted September 3, 2014 Pytatnie do osób, które pracowały na obu maszynach i pomogą rozwiać wątpliwości. Jaka jest różnica pracy pomiędzy LHR 75, a LHR 75 E Stoję przed zakupem jednej z nich i nie wiem czy lepiej zdecydować się na elektryczną czy na pneumatyczną. Którą wygodniej się pracuje. No najwazniejsze to chyba to ze w jednym jestes uzalezniony od kompresora, dobrego.. LHR 75 pracuje sie naprawde bardzo przyjemnie, wywazenie jest super.. Uzywalem ze 3 razy u kolegi i malo co kiedys nie kupilem ale jak pojawil sie E to wedlug mnie wybor jest prosty.. Nie wiem jak cena i warunki w PL ale tutaj LHR75E w zestawie jest o ponad 600zl drozszy niz golas LHR75.
xxManiekxx Posted September 10, 2014 Author Report Posted September 10, 2014 Już też się zdecydowałem i kupiłem LHR 75E. Musiał bym mieć naprawdę konkretny kompresor żeby dawał radę a druga kwestia to hałas od kompresora mimo że za ścianą no i większe zużycie prądu, a wolę więcej prądu zużyć na oświetlenie
Recommended Posts