Jump to content

Rupes LHR75 vs. LHR75 E

Recommended Posts

Pytatnie do osób, które pracowały na obu maszynach i pomogą rozwiać wątpliwości.

Jaka jest różnica pracy pomiędzy LHR 75, a LHR 75 E

Stoję przed zakupem jednej z nich i nie wiem czy lepiej zdecydować się na elektryczną czy na pneumatyczną. Którą wygodniej się pracuje.

Pytatnie do osób, które pracowały na obu maszynach i pomogą rozwiać wątpliwości.

Jaka jest różnica pracy pomiędzy LHR 75, a LHR 75 E

Stoję przed zakupem jednej z nich i nie wiem czy lepiej zdecydować się na elektryczną czy na pneumatyczną. Którą wygodniej się pracuje.

No najwazniejsze to chyba to ze w jednym jestes uzalezniony od kompresora, dobrego..

LHR 75 pracuje sie naprawde bardzo przyjemnie, wywazenie jest super..

Uzywalem ze 3 razy u kolegi i malo co kiedys nie kupilem ale jak pojawil sie E to wedlug mnie wybor jest prosty..

Nie wiem jak cena i warunki w PL ale tutaj LHR75E w zestawie jest o ponad 600zl drozszy niz golas LHR75.

Już też się zdecydowałem i kupiłem LHR 75E. Musiał bym mieć naprawdę konkretny kompresor żeby dawał radę a druga kwestia to hałas od kompresora mimo że za ścianą no i większe zużycie prądu, a wolę więcej prądu zużyć na oświetlenie ;)