maciekd24 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Witam, to już mój ostatni test serii trzech kosmetyków podesłanych przez sebba75 za co wielkie dzięki, a zarazem sory ze tak późno ale potwierdziło się ze jadę na urlop wiec chciałem go przetestować na naprawdę brudnych felgach po 1200 km Jak w temacie testowi poddany jest zasadowy środek do mycia felg. Opis od seby Zasadowy srodek do mycia felg, skoncetrowany obecnie bez zapachu (wkrotce bedzie zmieniony) rozcienczenie wedle potrzeb najczesciej uzywamy 1/4 preparat w fazie testow wiec mile widziane uwagi dotyczące rożnych rozcieńczeń Środek o płynnej konsystencji, koloru pomarańczowego i jak w opisie jest napisane chwilowo bez zapachu Jak dostałem w instrukcji ze najczęściej używana opcja to rozcieńczenie 1/4 tak tez i ja zrobiłem później będę się bawił w inne rozcieńczenia. Tak jak wspomniałem test się trochę opóźnił bo potwierdził się wyjazd na mazury tak wiec 1200 km przede mną czyli mocno zapylone felgi z klocków a i zabrudzone bo deszcz mnie złapał. Zaczynamy Tak prezentowały się felgi przed myciem Tak po aplikacji środka na felgi No i płuczemy sama woda na bezdotyku i oto co mi sie ukazuje Jestem mile zaskoczony bo felgi zostały idealnie domyte bez używania pędzelków itp itd (może zdjęcia tego nie ukazują ale naprawdę przednie felgi były prawie czarne ) a używałem wcześniej billbery i nawet dobrego środka do mycia felg z lidla i nie były w stanie domyć tych felg w każdym zakamarku Także polecam ten środek i czekam na więcej info na jego temat ( cena, pojemność). Dzięki za możliwość przeprowadzenia testu i polecam się na przyszłość P.S. Sory za brudne auto, oto dowód ze je później umyłem pozdro
Moderator krd Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Czy felgi byly czyms zabezpieczone?
maciekd24 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 krd, zaraz po malowaniu tylko dwoma warstwami collinite a to bylo zaraz po zimie wiec to collinite juz umarlo dawno
Moderator krd Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 maciekd24, wcale nie bylbym taki pewien. Jedna warstwa FK nadal zyje po 2 sezonach na zimowych felgach...
maciekd24 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 ja jestem pewien po tym jak mylem dokladnie felgi i moze cos kropelkowalo jeszcze w okolicach otworow na sruby ale juz na rantach i ramionach kompletna tafla tak samo w bebnach a je tez domylo tam gdzie preparat dolecial ale tego nie udalo mi sie uwiecznic telefonem
Rekomendowane odpowiedzi