Jump to content

kieleckie spoty

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Moim zdaniem jest pare osób z kielc okolic tylko jakoś nasze województwo nie jest w stanie zebrać paru osób z tematu jak to jest w innych:) ale nic zobaczymy pożyjemy każdy z takim nastawieniem napewno wiele zdziała :) w taki razie będe odkopywał temat by nie zginął w odchłani może zbieże się pare zgranych osób by pogadać i powymieniać się fantami :)

Czy ktoś się orientuje czy na terenie woj świętokrzyskiego jest jakaś przyzwoita firma detailingowa?

Planuję zakup samochodu i chciałbym go troszkę doprowadzić po zakupie...

• 3 weeks later...

krd, zależy w których okolicach :-] Ogólnie w Końskich jest ich parę :) Godna polecenia jest na ulicy Warszawskiej ;)

Ja mam pytanie z innej beczki:

wracam na Polibudę do Kielc w październiku i chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość garażowania auta od poniedziałku do piątku na parkingu Galerii Echo / Korony przez cały czas? :o

• 2 weeks later...

No może z początkiem studiów coś ruszy napłynie świeża krew do kielc:D a tak na poważnie to jest pare osób lecz widać bez większego polotu do spotkań:D

Może załóżmy z góry jakiś termin do spotu na bezdotyku czy tym podobne:)?

To jak panowie kombinujemy jakiś spot na weekend:)

[ Dodano: 6 Wrzesień 2014, 14:51 ]

OK w takim razie może poznajmy się na fb, założyłem na szybkości grupę i zapraszam do udziału:

https://www.facebook.com/CK4detailing?s ... e=bookmark

[ Dodano: 6 Wrzesień 2014, 14:52 ]

może znajdzie się osoba uzdolniona w kwestiach graficznych by spłodzić jakieś logo etc:)

Polecicie jakiś dobry bezdotyk w ck? Ja mogę polecić na ul. Skrajnej przy Pamarze, gęsta piana, dają za darmo preparat do felg i do usuwania owadów z Autolandu i duże ciśnienie w porównaniu do innych testowanych myjni :)

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...