daniel.z Posted June 22, 2014 Report Posted June 22, 2014 Witam serdecznie, szukam detailera w Krakowie lub okolicach do którego mogę się udać. do zrobienia cały samochód - środek (wnętrze) oraz zewnątrz czytałem o MavAnd - ale mają mało projektów tutaj wrzuconych oraz na swoim FB. opinie także nie są znane. czytalem o detailer.pl - Tomasz i Asia - w podobnym temacie ktoś polecał i kazał się tam udać. również Katowice - MrCleaner oraz Car-Spa - Tychy. lub szukam kogoś kto naprawdę zna się i może mi najlepiej w Krakowie samochód ogarnąć. a jeśli nie w Krakowie, to nie problem podjechać gdzieś i samochód zostawić. np. Katowice, Rybnik. obojętnie byle nie za daleko pozdrawiam
miw Posted June 22, 2014 Report Posted June 22, 2014 daniel.z, nie wiem czy Tomasz i Asia jeszcze wykonują jakieś projekty detailingowe, ale śmiało możesz się udać Detailingservice w Wieliczce. kto jak kto, ale Piotrek zna się na swojej robocie
daniel.z Posted June 22, 2014 Author Report Posted June 22, 2014 właśnie ogarniam zdjęcia i video ze spota ... raczej się tam wybiorę dobrze gdyby dał znać, czy da radę ogarnąć w tym tygodniu? ... mam sesję na uczelni, więc lepiej by było się uczyć, niż jeździć samochodem. a tak może u niego chwilę pobyć [ Dodano: 23 Czerwiec 2014, 14:44 ] chyba ze są jeszcze inni? MavAnd na przykład? czy ogólnie po prostu do Wieliczki i nie kombinować?
daniel.z Posted June 23, 2014 Author Report Posted June 23, 2014 ok. bylem dzis. elegancko sie wszystkiego dowiedzialem. niestety ruda (nadkola) i klar (dach) trzeba malować. cale elementy. kazdy element 4 stówki. dopiero potem detailing. czy 4 stowki za element do lakiernika to normalna cena? czy nie za duzo? oraz jaki polecany i bardzo dobry lakiernik w Krakowie? ... Piotrek mowil ze ma swojego rowniez polecanego, tylko ze bierze wlasnie 4 stowki za element. oprocz tego widzialem na zywo Rollsa ... bedzie ladnie odpicowany.
ktm950 Posted June 23, 2014 Report Posted June 23, 2014 4 stowki za element jeśli lakiernik jest porządny to dobra cena
daniel.z Posted June 23, 2014 Author Report Posted June 23, 2014 podzwoniłem tu i tam i faktycznie. jeśli lakiernik jest bardzo dobry - bo tylko dobrego to nie chcę - to faktycznie cena jest dobra.
Recommended Posts