pawelkoralus Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Dzięki, za miłe słowa Pokrótce odpowiadam Ten czarny dach to jest po prostu lakier czy kryje się tam jakaś szyba? Tak jak napisałem w tytule i opisie Rapida jest to wersja Style Plus czyli w standardzie ma szklany, panoramiczny dach Ale panoramy nie masz ? jak wyżej Czy jakikolwiek cleaner, czy finisz byl przed Collim czy poleciales ot tak? Szyby oczysciles chociaz maszynowo G4 przed nalozeniem G1? Moim zdaniem szkoda tej NW bez przygotowywania szyby... Nie, wosk i powłoki nakładałem bez żadnego przygotowania, tak jak już wspominałem chce przetrać jakiś czas do nałożenie odpowiedniej powłoki yacek _b pozwoliłem wysłać PW do Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 MatthewG, z Aygo i dostawczych nie ma co robic, ale w sierpniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Za lenistwo objawiające się nie zdjętymi ramkami tablic ban na 3 dni Fajne auto. Taka "prawie" A3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denzkit Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Fajna relacja z mycia. Kolorek na plus z tym czarnym dachem, ale z kogutem na masce bym nie jeździł. Taki VW w tanim opakowaniu.. xD (bez obrazy, to moje zdanie) aa mam pytanie, ta szesnastka zapachowana od Chemical Guys, słyszałem że to niepowtarzalny zapach, rzadko spotykany itd itd.. Jestem ciekaw, twojego zdania, jaki to zapach zbliżony do czegoś? serio jest aż tak fantastyczny ?.. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Mnie się mega podoba ten zapach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Fajna prawca, fajna relacja, ale ... opłacało się kupowac tak mocno doposażonego Rapida ??? Przecież cena takiego auta zrównała się z ceną Octavii III 1.4 TSI 140 KM w wersji Elegance, a użyte do wykończenia wnętrza materiały, wyciszenie i wykonanie Rapida jest biegunowo odległe od Octavii (na korzyść Octavii oczywiście). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stepniak.p Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Fajna prawca, fajna relacja, ale ... opłacało się kupowac tak mocno doposażonego Rapida ??? Przecież cena takiego auta zrównała się z ceną Octavii III 1.4 TSI 140 KM w wersji Elegance, a użyte do wykończenia wnętrza materiały, wyciszenie i wykonanie Rapida jest biegunowo odległe od Octavii (na korzyść Octavii oczywiście). Ale patrz na to jak wyglada zwykla Octavia, a jak wypasna Rapidka z panoramicznym dachem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comando Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Tym bardziej że nowa Octavia ma belkę z tyłu więc te auta komfortem dużo od siebie nie odbiegają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 stepniak.p, mi zdecydowanie bardzij podoba sie Octavia, no ale wiadomo są gusta i gusciki. Poza tym za pieniadze które kolega kupił tego wypasionego Rapida (bo myslę ze po obnizkach było to ok. 70-72 tys zł), kupiłby także najbogatszą wersję Octavii III czyli Elegance, więc nie byłaby to taką zwykła Octavia. No i Rapid to model stricte budżetowy i nie ma porównania z Octavią jeśli chodzi o zastosowane materiały i jakość. Tym bardziej że nowa Octavia ma belkę z tyłu To zależy, bo nie wszystkie Octavie III mają belkę. Octavie III z 1.8 TSI, 2.0 TSI, 2.0 TDI (184 KM) oraz wersje z napędem 4x4 mają z tyłu niezależne wielowachaczowe zawieszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 ... Ale mówiłeś o 1.4 TSI, które ma belkę, więc ... ? Po co rozważać czyjś zakup ? Chciał to kupił Rapida i tyle. Nie dla każdego Octavia to szczyt mody, szyku i elegancji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paziu Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Też można doczytać, że to auto żony więc co was tak dupy bolą? Chcecie to kupcie sobie octavie, kobiety wybór jest niepodważalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autko chodź sam preferuję Octavie III Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkoralus Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Octavia powielała by SuperB'a II którego również mamy (DSG) więc Rapid do miasta w sam raz Wyboru żony się nie neguje Pytanie dość istotne dla mnie, z braku wiedzy szklany dach zabezpieczyłem Rain-X czy jest inny środek "dedykowany" do takich dachów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rosen Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Najlepiej dysponować czyimiś pieniędzmi i rozważać "a co ja bym za to kupił". Ma, kupił fajne auto i tyle w temacie Równie dobrze mógłby kupić za to kawalerkę do remontu, ale fajny zegarek Przecież dach jest szklany, więc stosuj produkty dedykowane do szkła Nie ma żadnej filozofii. Taki Rain-x dobrze położony wytrzyma z 2lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Super auto, taka tańsza wersja A3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaddy Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Fajne auto. Taka "prawie" A3 Mam dokładnie takie samo skojarzenie. Dla mnie ładniejsza wersja od tej sedano - podobnej, udającej Octavię. Bardzo fajny projekcik, zdjęcie z wystającym "dziobem" z garażu jest mega W sobotę rano jestem ustawiony z kolegą na zabezpieczenie nowego Roomstera jego żony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Bardzo fajna praca i mile autko. Duzy plus za zdjecia Jedna tylko rzecz rzuca mi sie w oczy: Detale, detale Obrazek Caly dach w szkle czy cos tam jest w piano? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahoon Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Fajna praca, autko zabezpieczone, jest ok, ale mam pytanie, bo tata w poniedziałek dostał też Rapid służbową (tylko biedniej wyposażoną) i jutro chciałbym ją też jakoś zabezpieczyć i mam pytanie, czym zabezpieczyłeś te czarne piano słupki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Moim zdaniem Rapid jest dla ludzi który lubią coś innego, octavia? auto dla ludu "if you know what i mean" nikogo nie obrażając. Sam osobiście wybrał bym rapida [ Dodano: 13 Czerwiec 2014, 23:44 ] i mam pytanie, czym zabezpieczyłeś te czarne piano słupki? ja lubie POORBOY'S WORLD Trim Restorer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkoralus Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Taki Rain-x dobrze położony wytrzyma z 2lata Dzięki, myślałem że jednak są bardziej profesjonalne środki do zabezpieczeń dachów szklanych niż Rain-X W sobotę rano jestem ustawiony z kolegą na zabezpieczenie nowego Roomstera jego żony... Czekam na relację Caly dach w szkle czy cos tam jest w piano? Szklany panoramiczny dach, standard w pakiecie Style Plus czym zabezpieczyłeś te czarne piano słupki? ja lubie POORBOY'S WORLD Trim Restorer Dokładnie PB: TR Super auto, taka tańsza wersja A3 Jak najbardziej się zgadzam, za zbliżoną konfigurację do Rapida, A3 Sportabck wyszedł ponad 140 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 czym zabezpieczyłeś te czarne piano słupki? ja lubie POORBOY'S WORLD Trim Restorer Dokładnie PB: TR Piano i środek do plastików? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efeb Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Praca-git! Wozidełko-git! Gratuluję "całego" pakietu Pozdro!!! ps. poprosimy o więcej takich projektów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 może zamiast Rain-X to położyć powłokę kwarcową do szyb ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 czym zabezpieczyłeś te czarne piano słupki? ja lubie POORBOY'S WORLD Trim Restorer Dokładnie PB: TR Piano i środek do plastików? Na piano to woski i powłoki raczej Ale to takie subiektywne odczucia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Novus, też się tak zastanawiam jak to chłopaki kombinowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi