kamilgt Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2014 Cześć Ostatnio miałem możliwość przetestowania nowości na Polskim rynku, powłoki do elementów plastikowych, gumowych i felg: TAC System Quartz.Magic W zestawie otrzymujemy 30ml powłoki, aplikator piankowy, kilka mini ściereczek i mikrofibrę. Produkt to wodnista ciecz o chemicznym zapachu. Przed aplikacją należy dokładnie umyć i odtłuścić powierzchnię. Kilka zdjęć z przebiegu testu tablica rejestracyjna out: pędzelek + 4Nano Predator: na przednim zderzaku porównanie z Gyeon TRIM, oba produkty z dedykowanymi odtłuszczaczami: kilka zdjęć po aplikacji: jak widać pomimo tego, że plastiki mają około 10tys km, oba produkty przyciemniły i nadały ładnego satynowego wyglądu zdecydowałem, że na tylnym zderzaku wyląduje tylko Tac System: Quartz.Magic aplikuje się prosto, nie zostawia smug, nie trzeba go docierać po aplikacji, przyciemnienie jest równomierne, jest baaardzo wydajny, praktycznie nic nie ubyło z testera, który otrzymałem Produkt jest tańszy od bezpośrednich rynkowych konkurentów: TAC System Quartz.Magic - 120,60zł Gyeon TRIM - 129,90zł Car Pro DLUX - 159,99zł W najbliższym tygodniu nagram filmiki z kropelkowania i odpychania wody, oraz postaram się wrzucić powłokę na pozostałe plastiki oraz uszczelki. Szyby są bez ramek, więc trochę uszczelek będzie do zabezpieczenia Dziękuję Mariuszowi z Showcarshine
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 25 Maja 2014 Partner forum Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2014 Dziękuje bardzo za konkretne porównanie. Na razie jest dobrze...
SJake Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2014 Używałem obydwa produkty i nie zauważyłem większych różnic. Obydwa bardzo dobre. btw. Ta atrapa wlotu w subaru jest lakierowana? Jeśli nie, to tam APLIKUJ.
kamilgt Opublikowano 26 Września 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2014 AKTUALIZACJA 4 miesiące 8000km zaczernienie nadal widoczne kropelki i filmik (włączcie HD) pomimo grzania przez wydechy, zbierania całego syfu coś tam działa
Tommy Lee Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2014 a jak wygląda sytuacja z przodu w porównaniu do "Gejona"
kamilgt Opublikowano 26 Września 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2014 Tommy Lee, o zapomniałem, że robiłem tam jakieś porównanie bo cały plastik wygląda i odprowadza wodę tak samo
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 29 Września 2014 Partner forum Zgłoś Opublikowano 29 Września 2014 kamilgt, Dziękuje za aktualizację Trzyma się i wygląda ok
Rekomendowane odpowiedzi