Partner forum MOTOGO Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2014 manio49, Bedzie nam milo
Partner forum kinga_motogo Opublikowano 19 Maja 2014 Partner forum Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2014 W dniu dzisiejszym miala miejsce chwilowa awaria systemu rabatowego. Juz wszystko jest naprawione i kazdy kod powinien dzialac. W razie jakichkolwiek problemów, prosimy o kontakt!
Bonthyc Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2014 MotoGo, Kurier był i przyniósł to co zamawiałem. Dobrze, że owinęliście wszystko w folię bo kurierowi pomimo naklejki z kieliszkiem i strzałki do góry na pudełku i tak udało się uszkodzić atomizer od prixa. Dopiero podczas otwierania paczki zauważyłem, że coś mokro i skojarzyłem to z tym, że kurier dał paczkę i spierdzielił olimpijsko. Fibry na szczęście były suche Ogólnie jestem zadowolony
Broower Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2014 Moje zamówienie złożone już wczoraj Rabacik "wszedł", paczka nadana teraz z niecierpliwością czekam tylko na odbiór ;D
AST_KRK Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2014 Zapisany, teraz czekam na @ Przy okazji zapytam kiedy otwarcie sklepu w Krakowie ?
Partner forum MOTOGO Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2014 grabek246, towar gotowy do odbioru Bonthyc przepraszamy w imieniu firmy kurierskiej. Dobrze ze uratowales. Mam nadzieje ze wielkiego ubytku plynu nie bylo? Broower mamy nadzieje ze u Ciebie wszystko ok! AST_KRK pracujemy nad tym
grabek246 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2014 MotoGo, ktoś się tam dziś pojawi po odbiór
Broower Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2014 Ja właśnie odebrałem przesyłeczkę Wszystko w jak najlepszym porządeczku! Mimo, że zamówienie było skromne to otrzymałem gratisa, który mnie bardzo ucieszył! Oby taak dalej! ;D Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów! Krzysiek
Bonthyc Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2014 MotoGo, spoko, nie Wasza wina. Dużo się na szczęście nie ulało.
milo501 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2014 MotoGo, kiedy będzie na stanie szampon Shiny Garage Strawberry 5L?
Zulu Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2014 I ja złożyłem zamówienie, dzięki za instrukcje jak rabat otrzymać
Partner forum MOTOGO Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2014 milo501, wlasnie dojechalo. Juz stany uzulepnione. Zulu, do uslug
Ukaszz Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2014 MotoGo, Dobrze, że owinęliście wszystko w folię bo kurierowi pomimo naklejki z kieliszkiem i strzałki do góry na pudełku i tak udało się uszkodzić atomizer od prixa. To bardzo dziwne bo ja dzisiaj odbierałem paczkę i dostałem 900ml PRIXA. 100ml rozlało się po pudełku. co ciekawe po otwarciu paczki okazało się że nakrętka od atomizera była niedokręcona więc to raczej nie wina firmy kurierskiej chociaż różne cyrki z tymi paczkami robią
Partner forum kinga_motogo Opublikowano 21 Maja 2014 Partner forum Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2014 Ukaszz, na podstawie protokolu szkody spisanego przez kuriera, odbierzemy od Ciebie uszkodzony towar i wyslemy nowy. Czekamy na informacje.
Ukaszz Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2014 niestety kurier również sprytnie zagrał bo położył paczke na ziemi przed tym jak do mnie zadzwonił, podpisałem i uciekł. dopiero jak wziąłem paczkę do rąk to widać było że od spodu karton jest pomarszczony (zdążył już wyschnąć) a dopiero w środku po otwarciu była mokra kałuża ;/ dodam że zapach prixa z paczki w mieszkaniu wietrzyłem z 1,5h. mam zrobiony filmik na którym zapakowany w Waszą folię prix ma luźną nakrętkę i mogę ją swobodnie kręcić. nie chcę się bawić też w odsyłanie itp bo atomizer u mnie jest działający (już sprawdziłem) a w sumie to ubytek produktu +/- 10% w przypadku prixa szarpnął mnie na 4zł, które sobie już daruje. piszę tego posta tylko z powodu tego że w przeciągu 2dni 2 osoby mają problem z przesyłką prixa i po prostu zgłaszam Państwu żeby na przyszłość przyjrzeć się przed wysyłką opakowaniu, ew dokręcić zakrętki które też mogą być zawodne jak widać albo pomyśleć nad lepszym zabezpieczeniem żeby nie było już takich sytuacji więcej;) pozdrawiam!
Partner forum MOTOGO Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2014 Ukaszz, dziekuje za sugestie. Napewno PRIXY beda mialy od teraz nadzór specjalny :-)
czarekcw Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2014 Paczkę dostałem cała i zdrową. Tylko sugestia, aby bardziej karton zakleić taśmą bo u mnie ledwo co trzymała
Partner forum MOTOGO Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2014 czarekcw, dziekujemy za sugestie co nas nie zabije to nas wzmocni. kM3, juz wyjasnione
Zulu Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2014 Dziękuję, wszystko ok. Trochę potestowałem i jest różnica A jak ładnie pachnie.
barzlo Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2014 A ja pozwolę sobie dopytać - czy przydzielanie kodów trwa do 31.05 czy też przydzielone kody można wykorzystać do 31.05?
Partner forum MOTOGO Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2014 barzlo, Dobre pytanie. Przydzielanie kodów trwa do 31.05.2014 natomiast kod jest bezterminowy Dopisalismy powyzszy szczegół do warunków ogolnych na stronie 1.
Eidos71 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2014 To super Bo końcówka miesiąca nie sprzyja zakupom - byle na początku czerwca było w sklepie to, co ma się znaleźć w koszyczku
Partner forum MOTOGO Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2014 Eidos71,
Rekomendowane odpowiedzi