Jump to content

Recommended Posts

Posted

Czy ktoś z szanownych forumowiczów mógłby polecić jakichś szpeniów, którzy dobrze (i dobrymi jakościowo skórami) obszywają kierownice na terenie Wrocławia lub niedalekich okolic?

Bratu kończy się powoli kiera w BMW e60 i szuka jakichś speców do obszycia kiery.

Pzdr.

Posted

No właśnie bracholowi w pierwszym momencie powiedziałem o Rychtalskiej bo wiedziałem, że tam działają w tej kwestii ale brachol powiedział, że nigdy więcej do Rychtalskiej. Zawiózł tam swego czasu 2 skórzane fotele domowe do obszycia skórą na nowo bo stara się przetarła tu i ówdzie, wszystko ustalił co do konkretnej skóry i sposobu obszycia. 2 miechy trzymali fotele aż w końcu oddali nieobszyte i nawet nie bardzo wytłumaczyli dlaczego nie obszyli. Brachol wyszedł z założenia, że skoro z fotelami sobie nie dali rady to kierownica może być bardziej ryzykowna. Poza tym czytałem też kilka opinii o Rychtalskiej, gdzie odwalili fuszerę z kierownicami więc Rychtalska jakby odpada z ofert.

W każdym razie dzięki za info i proszę jeszcze o jakieś inne niż Rychtalska miejscówy.

Pzdr.

• 1 month later...
Posted
Manolito77, nie wiem czy jeszcze aktualne ale kolega ostatnio obszywał kierownicę z Omegi z wersji Irmscher tutaj: http://xstyl.eu/index.html Widziałem na żywo i kiera dobrze i dokładnie obszyta.

a cenowo jak to wyglada?